sâmbătă, 29 august 2009

Barfosofie

Sigur candideaza. Mie-n suta. Si are o zi de lansare interesanta, semnificativa si dureroasa. Pentru unii, evident, ca pentru altzii e de bine. Da mama cu suprapunerea, sa fie vinerilunerea.

A e in tabara de campanie a lui B. Pierde B! striga amuzatzi in cor rauvoitorii. Tz tz tz. Ce oameni rai! Si ce analiza pertinenta... O singura ceatza la mal: a plecat la pachet si cu talmudienii?

Celalalt, ala micu', se retrage. Nema putirintza, curat dasvidanie. Pajalusta, gospodin, pajalusta.

La C in herghelia de mintzi luminate e habauceala mare. Masa mare, fum mult. Parte de la tigari, restul de la creer. Toti vorbesc, toti gandesc, toti vor sa fie cei mai foarte primi si stralucitori. Nimeni, insa, nu face nimic. Paradigma actionala prevalent-dominanta? "Ramane cum am stabilit". Tz tz tz. Ce oameni! Ce risipa de resurse rare! Cunoastem. Am trecut prin asemenea momente trairisto-sterpe.

Mda. Gata august. It's show time, folks!

PS: Si mai lasati-ma cu perdelele de fum ca CeVeTe in turul II, ca nici premiantzii de la olimpiada pentru copii handicapatzi la genunchi nu mai cred in d'alde de'astea. Altceva. Venitz cu altceva. Dar mai repede, pentru numele lui Marx si Lenin, ca numai maine nu'i noiembrie.

:blink:

5 comentarii:

Dan Selaru spunea...

Io zic sa nu mai tinem intrunirea, servim un mic, o bere, mergem acasa si ramane cum a fost.

parvan spunea...

altceva nu este maestre. Asteptam de la matale si de la ratele de mobilizare diferita :) Cat fusesi plecat nu se intampla nimic. Decat ca ala mare se leaga periodic la cate-o mana (ochi) ca sa para distractia mai mare.

A... si daca tot e barfologie ... se nascu un obama potential cu notorietate si potential de victimizare ... numai ca e blonda rau .. si nu e funny.

Bleen spunea...

A: Mărite Dictator, vrei să te retragi la ţară, să creşti găini idilice, să asculţi greierii şi să uzi roşiile liniştit, pînă la adînci bătrîneţi? Ia-mă în echipa ta de campanie!

alex mazilu spunea...

La cat de sarguincios imparteau fluturasi pe la Arad "oamenii simpli" bineinteles... sigur nu candideaza :D

Bogdan spunea...

Să-nţeleg că te oferi de catindat?
;)