marți, 7 iulie 2009

A Pride of Lions

There is no other sporting event in the world where 30,000 supporters follow a team for three weeks solid no matter what the results are.

BBC, Will the Lions roar again in future?

Si ce meciuri...






8 comentarii:

charlie spunea...

al doilea meci a fost daramator

Turambar spunea...

Mie primul mi s-a parut daramator. La propriu, in sensul ca sud africanii aproape i-au daramat pe europeni. Cel putin mal-ul ala rulant, in care au avansat practic tot terenul, a fost ucigator. Sau felul in care Mtawarera (The Beast) l-a rupt pe Vickery (desi au fost critici cum ca doar datorita faptului ca a impins nepermis in gramada).

Al doilea a fost dramatic, tulburator. The stuff the dreams and nightmares are made of.

Mie mi-a parut rau ca au pierdut. Niciodata nu am reusit sa empatizez / tin cu the Boks. Prea aroganti si marlani. Iar ceea ce a facut Burger cu degetele in ochii aluia, in al treilea meci, a fost pur si simplu declasant.

charlie spunea...

Primul meci mi-a cam iesit din cap, tin minte doar ca Monye a ratat "cu poarta goala" de 2 ori.

In schimb pe al doilea l-am vazut de vreo 3 ori, la prima gramada castigata de lei am urlat si eu prin casa odata cu spectatorii (asa se naste pasiunea...). Sau cand a intrat o'Driscoll in ala si au iesit amandoi accidentati...chestii din astea raman peste ani. Pacat doar de gramezile neutralizatte din final, "a sorry, sorry sight" cum spuneau comentatorii, asa ceva nu ar trebui vazut in rugby. Oricum, meciul deceniului, cum zice Midi Olympique, revista franceza de rugby.
Am incercat sa fac o estimare cam cat m-ar costa sa ma duc in Australia la turneul din 2013, aia e intr-adevar daramatoare...

Turambar spunea...

:) scump, scump...

fly-half spunea...

Cel mai mult mi-a placut al treilea meci, ca au castigat Lions. :-)))
Turneul Lions e considerat printre cele mai importante evenimente din rugby de catre tarile gazda, inainte de RWC 2007 erau jucatori sud africani care spuneau ca prefera sa rateze Cupa Mondiala, dar sa prinda echipa nationala pentru turneul Lions care tocmai s-a incheiat...
Urmeaza Tri Nations, incepand de sambata...te bagi in IP? ;-)

Turambar spunea...

In IP? What's that? Pls explicitate.

Go All Blacks (desi au o echipa cam in carje).

fly-half spunea...

Irish Pub :-))))
incepe de la 9:35, sper sa fie deschis la ora aia...

Turambar spunea...

:) Neah. E posibil ca la ora aia sa fiu in PC (in Piatra Craiului, sau in Padina lui Calinet, ca sa fiu mai precis si sa nu creez confuzii politico-isterice)

Lasa, ca'l vad de pe Internet. Go Diwana!

:)