vineri, 24 iulie 2009

Maine, meci mare

Maine, sambata 25 iulie, orele 18:05, pe Sport.ro, putem vedea in direct al doilea meci din competitia anuala Tri Nations (un soi de Turneul celor 6 natiuni, din emisfera sudica). Maine ii vedem pe campionii mondiali, Africa de Sud, primind acasa pe Noua Zeelanda. Deci, cum ar veni, Springboks vs All Blacks.

Deci meci mare. Deci cine nu se uita, e fraier si nasol si are putz... putzine shanse de mantuire si de iluminare.

Deci sa nu zicetz ca nu v-am spus.

Deci Crouch Touch Pause Engage!

:)


9 comentarii:

Charlie spunea...

Mda, pacat de comentariul romanesc execrabil. Prefer netul pentru live si diwana pentru revedere (daca meciul e bun).
Go All Blacks !

Turambar spunea...

Netul pt live? Doar daca ai banda... Si eu am, dar prefer sa fiu sigur ca nu vine cu sughituri.

Apropos: de unde live? Spune-ne si noua, stralucitorule :)

Charlie spunea...

Pai de obicei intru pe http://myp2p.eu/index.php?part=sports
sau pe forumul lor http://www.myp2pforum.eu/rugby/40862-rugby-week-21st-july-27th-july.html si gasesc un link bun (merg mai bine in IE).
E adevarat ca se mai intrerupe cateodata, dar e mult mai putin enervant decat un comentator roman in urma cu 2-3 faze, care nu stie jucatorii sau nu intelege ce dicteaza arbitrul.

Dragos Bora spunea...

Un regulament de rugby in limba românã explicat pe-ntelesul tuturor? ;) Cand se face? ;)

http://www.amazon.com/Rugby-Dummies-Patrick-Guthrie/dp/0470834056?tag=dogpile-20
http://www.activenewzealand.com/rugby-rules.php

fly-half spunea...

All Blacks cam slabuti anul acesta, nu m-au impresionat nici ieri, nici cu Australia (desi atunci au castigat). In mod normal, daca vor castiga si sambata, campionii lumii vor castiga turneul!

Turambar spunea...

@ Charlie: txs mate. O sa ne docomentam.

@ Dragos: Nu e mai simplu sa il citesti pe ala in engleza? Oricum, trebuie sa pleci de la premisa ca este atat de complicat si de stufos, incat nici arbitrii nu il stiu tot timpul pe tot. Pe de alta parte, trebuie sa pleci de la premisa ca multe din reguli pleaca de la o idee de bun simt: nu da mingea inainte cu mana :) Vrei sa avansezi? Pai atunci fie tii mingea, dar altii au voie sa te atace, sa incerce sa te opreasca si / sau sa'ti ia obiectu muncii, fie daca vrei sa o dai in fata, atunci da-o tataie cu picioru si vezi matale unde se duce... :)

@ Fly Half: Mda. Cam ai dreptate. Au jucat ca niste semi-muraturi. Parca parca se mai ridicasera in repriza a doua, pana la seria aia de balbe care le-a pus capac :(

Dragos Bora spunea...

Pentru mine sigur ca e simplu sa citesc in engleza. In plus, si gasesc usor informatia sau cartea pe care pot sa o cumpar.

Pentru altii ar fi utila putina civilizatie in limba romana. ;) :)

Apropo de numarul de terenuri din Noua Zeelanda...

Turambar spunea...

Mda. Ai si tu dreptate.

... Auzi, dar nu e mai simplu sa-i invatz eu engleza pe cei care nu stiu? Ca parca'mi vine mai la indemana decat sa le explic regulile la rugby :)

Bine, bine. O sa incerc. Poate in episoade.

Dragos Bora spunea...

Pãi hai sã-i învãtzam engleza pe oameni într-un mod instructiv-educativ. :) Cineva, o editurã, sã traducã (si sã publice) "Rugby for Dummies" si tu sã fii consultant de specialitate. :)