miercuri, 8 iulie 2009

Daca plecati in conced, sa va luatzi mantaua cu voi

Ehe, unde sunt vremurile cand admiram frumusetile naturii? Acum, pe caldura asta, mai rar si mai suptzireanu, sa nu dea tensiunea peste voi. Asa ca merge si o caricatura.

Courtesy of Catavencu.

:rofl:



On second thought: Si totusi. Parca nu ma lasa inima sa va las doar cu Mardale. Ia luati voi de-aici si Mantale.

Courtesy of Ziua / Can Can. Si courtesy of Bleen, de la care a pornit inspiratia. Expiratia. Transpiratia. Conspiratia. Titilatzia.




6 comentarii:

Belle de Jour spunea...

http://playusout.com/detailed.php?recordID=870
vara
nervi relaxati
etc
etc...

Constantin Gheorghe spunea...

Da, avem şi noi paparaţi! ŞI? Ce să fac eu dacă ăştia sunt sânii din dotarea lu' madam? Să-i dau eu bani de silicoane? Poate ea vrea să investească în altceva!

Codrin Scutaru, Blog de analiza politica si personala spunea...

Frate, asta e, burti, gravitatie, femeia are 42 de ani si multora inca li se face cald cand o vad sau cand dau nas in nas cu ea, desi daca e sa te iei dupa nurii din poza, e mai greu sa-ti inchipui...Si apoi, mie unul mi-ar fi cam aiurea daca-si fi in locul procurorului ala tanar, sa vad cum toata presa si blogareala iau tzatzele nevesti-mii la analiza. In plus, la Vama parca se umbla si cu socoteala goala intr-o vreme, de ce nu am lasa-o pe madam sub-perfecta sa puna de-o plaja. Ai naiba papa-ratati de tabloide, mai bine si-ar pune o camera minuscula in fundul closetului sa le prinda ochisorul maro la lansarea de dimineata...

Turambar spunea...

:) Don't get me wrong: nu am zis ca nu sunt faine. Mai ales la 42 de ani. Sa fie si altele sa ajunga la varsta asta si sa trezeasca interesul hormonal precum o face distinsa purtatoare de tzatze Mantale.

Vorba lui Baudelaire:
Friends, Romans, countrymen,
Lend me your ears:
I have come not to shame Mantale, but to praise her tits.


PS: Mai sa fie cum vin comentariile in asemenea situatii. Cu un post inainte, la chestii serene si intzelepte, la King Crimson, nu a catadicsit nimeni sa deschida tastatura. Insa aici... Deja trei comentarii. Vedetzi? Quod erat demonstrandum: tits means life.

Constantin Gheorghe spunea...

King Crimson sunt de ascultat, mai puţin de comentat. Deşi nu mulţi îi cunosc şi-i gustă. Cu toate că merită.

mirko spunea...

ferice de al ce-o lua de nevasta.se va multumi cu faptul ca si de asta s-a plictisit unu.da' se va intreba ...citi!