vineri, 17 iulie 2009

Cat manierism!

Bleeah. Cat manierism...
Waw. Cata eleganta!
Yuk. Cata bibileala....
Waw. Ce intorlocare de sunete!

Si tot asa. Jumatate de creer zice cah. Cealalta jumatate beleste urechile intru incantare.

Pana la urma, jumatatea nobila invinge: cu tot manierismul lui, e dat dracu dom'le, austriacul asta. E drept ca nu e Bach (Bach!, cum ar spune raposatul), dar este totusi Mozart.

Ha. "Totusi, Mozart". Ha! Cum suna. Ha. I'm doomed. E clar: simt cum Belle de Jour ishi ascute paloshul, spre descapatzanarea ereticului prin defenestrare violent-insangerata.

:rofl:

Doamnelor si domnilor, intru luminarea urechilor Dvs de vara: ceva elegant si scortzos si jucaus si genial si spumos si inutil si superificial si inaltzator si bibilitoriu si totalmente fara legatura cu scursorile politicii, cu naclaiala caniculei, cu tribulatiile sondajelor. The stuff the heaven is mad(e) of:

Mozart: Sonata pt vioara si pian in Si bemol major, K378, prima parte.




8 comentarii:

Belle de Jour spunea...

Ttztztzt
Madame Dior!? La toi pe blog?
Hmmm...
/:)
S&B! (ca ai nevoie si...Turambar - cu unul nu doi de "r" - faci conexiuni rapide dar ecuatiile sunt mai complexe...Merci de ideea cu barocul).

Turambar spunea...

:) :p

Cine e Madame Dior? Diva asta care sectzioneaza vioara prin frecare cu arcusul? Mai spune-mi de ea, ca nu stiu nimic.

S&B? Ce inseamna? Standard & Boors? Sex and Bondage? Sifon & Bere? Sondaje & Bolovani? Nu stiu aceasta prescurtare. Te rugam lumineaza-ne, preazilnico :)

Belle de Jour spunea...

1. Madame Dior -da, asa i se zice. Asta ca are mica "manie" de a se imbraca exclusiv in rochiile lui la concerte. Ceea ce nu e rau.
2. Hai! C'mm on! Are un site mai ornat ca ...ce vreai tu. Including "The Mozart Project" pe acolo: http://www.annesophiemutter.de/me_index.php. Protejata (unii mai rautaciosi zic altceva) lui Karajan in tineretea ei si in perioada lui de "crepuscul". Rautati trans-nationale.
3. Lasa...stii tu la ce se refera...hi hi hi. Ma rog, io zic ca asa e frumos, si, sincer Turambar, nu fac bube si pete pe fata cum fac altii cand te "dai pe sticla". Chestie de "centre de interes" ca in ...artele vizuale. Bravo tie!
(Desi ... "mass media" se refera la..."canale"-is rea, stiu dar stii ca asa sunt eu).
So...discutii usoare, de vara, de "incalzire" si mentinere a...ce vreai tu, din nou,...cu identitatile netizate.
:)

Sergiu spunea...

Desi comentariul meu nu se "potriveste" cu tema, am sa profit pentru a-mi face "reintrarea" pe blog - ul lui Turambar.
Si pentru ca dupa 7 iunie nu am mai postat comentarii (inclusiv datorita concediilor, reflectiilor asupra rezultatelor din exit - poll -uri,problemelor din cotidian etc), tin sa recuperez:

- Felicitari pentru exit - poll!!!, foarte accurate (eu cred ca la pdl, usoara diferenta in sens negativ e determinata de fapul ca o parte din votantii EBA - o parte foarte mica - 1% din total esantion - au preferat, poate dintr-o anumita jena indusa de media, sa declare ca au votat cu pdl si nu cu eba; de altfel, mica diferenta se regaseste in contul EBA, nu s-a pierdut nimic) si cred ca este un atu foarte tare pentru CCSB in competitia de pe piata sondajelor; deci, jos palaria...totusi, referindu-ma la sondajele preelectorale pe care le-ati facut pe diferite judete, ati avut si esecuri (vezi judetul Giurgiu - diferente foarte mari - si, chiar judetul Ilfov...)
- referitor la ultimul politikon, m-a surprins relativa egalitate dintre CA si MG; cred ca realizezi ca risti sa fii serios contrat de celelalte institute si mai ales de analisti, cu argumentul ca aparatul de partid al psd+pc (evaluat de voi la 33%) il va trage pe MG cu cateva procente peste Crin); inteleg ca la partide s-a avut in vedere intregul esantion, nu doar cei interesati de politica, care merg sigur etc....daca ai fi mers pe aceste criterii suplimentare, cine crezi ca era usor avantajat (intre psd si pdl) ?...ma bazez pe faptul ca ai deja practica aplicarii acestor criterii in trecut...
- ce zici de sondajul de la Dan Andronic ? stii la ce se refera ? oricum, vad ca ai vizualizat pagina lui....

sergiu spunea...

Iata si sondajul cu care se lauda Geoana...

La alegerile pentru presedintie:

Traian Basescu – 34% 67% dintre respondenti au indicat
Mircea Geoana – 28% un candidat
Crin Antonescu – 16%
Vadim Tudor – 10%
Radu Duda – 5%
Hunor Kelemen – 4%
Altul – 3%

Daca ar candida si Sorin Oprescu

Traian Basescu – 32%
Mircea Geoana – 25%
Crin Antonescu – 13%
Vadim Tudor -10%
Sorin Oprescu – 10%
Radu Ddua – 4%
Hunor Kelemen – 3%
Altul -3%

Daca maine ar avea loc alegeri pentru Parlamentul Romaniei, ierarhia ar fi:

PSD – 37%
PD-L – 31%
PNL – 15%
PRM – 9%
UDMR – 6%
Altul – 2%

Turambar spunea...

No comment for the moment. Daca nu ma mananca ursii si nu cad de pe Padina lu Calinetz, atunci discutam la inceputul saptamanii viitoare.

Welcome back, Sergiu, desi simt eu ca revenirea asta nu este total inocenta. Mersi pt aprecierile privind Exit Poll-ul. Deh, si noi pe-acolo :)

@ Belle de Jour: :) :p Deci si la altii se poarta favoritismele cu temei sexual, nu?

Tz tz tz. Ce face pofta de tzatze din om :)

Belle de Jour spunea...

:) Se poarta si altele, doar stii si matali...numai noi suntem al naibii de naivi sau ne place sa vedem ceea ce vrem (cai albi, cavaleri si alte alea-alea).
"Natura umana", aia e peste tot la fel, nu?!
We fara ploaie.

Anonim spunea...

bun articol :) nota 10 :)


am shi eu o intrebare !! nu vrie sa facem schimb de bannere:-?? sau de linkuri !!

contact yahoo id : mandeea_deejay ! plzz