luni, 29 iunie 2009

T la R

Aaaaargh. M-au prins. M-au fortzat. Mi-au pus camera la tampla si mi-au spus: te filmam sau te turnam in ciment? Aaaargh. It was not my fault. They've made me do it. Nu e din cauza mea. E de la ei.

Adica de la cei de la Dupe bloguri, care m-au prins, m-au legat, m-au sedat, mi-au dat whisky in vena, m-au fortzat, m-au bruscat, m-au maltratat prin ingramadire pe un scaun roz de copil la standul de carti pentru copii de la Libraria Carturesti, unde mi-au pus lampa in fatza si m-au pus sa spun. Despre mine, despre Glaurung, despre Turambar, despre politica, despre lume si viatza. Si despre hobbiti, bineintzeles.

Deci, ashadar si prin urmare, va rog sa admiratzi cum mi se bronzeaza marmota la soare. De la minutul 17 shi-un pic, Turambar va escplica misterul vietzii, al creatziei si al aparitziei matretzii la a 10a (pardon: a Xa) editie a emisiunii Dupa Bloguri, la Realitatea TV si pe Internet. Dupe Moshe & Mordechai, cel mai evreu roman din Constantza, pe care cu aceasta ocazie il salut: shalom, genialule!

:rofl:

PS: Sa moara pisica uploadata pe narrowband daca gasesc eu botonul de Embed Code acolo. Deci cred ca nu are Embed, sa il pun si aici. Deci cred ca o sa facetz trafic la mogul, pe site-ul Dupe Bloguri, ca sa ma vedetz in toata priceperea mea de glaurungolog.

4 comentarii:

Mizantropul spunea...

Şi eu te salut, prietene. Când vii să vezi marea... dă de veste că avem nişte treabă. Minge am eu.

Mordechai spunea...

Mizantropul eu eram... desigur. Chestiii blogspoteşti.

Anca spunea...

Ciudat, pareai in largul tau! Te-au si sedat? :))

Turambar spunea...

Mizantropule, imi faci pofta sa spun povesti. Sau sa ascult povesti. Sau sa joc rugby. Ceea ce, in fond si la urma urmei, tot aia este, nu? Tot o poveste...

Cand vin in stepa Traciei Minor, te caut. Umfla mingea.

:)

Anca, m-au sedat: mi-au pus un teanc de carti cu Tolkien in fatza.

:)