joi, 18 iunie 2009

Sa moara pisica...

Sa moara pisica in urma loviturilor primite din partea coincidentzelor aleatorii intens semnificative daca mintile mari, geniale si modeste nu gandesc la fel. Mai ales cand este vorba despre activitati specific telectuale, cum ar fi cea de lene.

Lene, frate. Lene si caldura. Si lipsa de svac si de putirintza si de motivatzie si de persistentza, perseverentza si permanentza. Si pen' ca lui Turambar chiar ii este lene sa elaboreze cu cuvinte si vorbe si litere aceasta chestie de viatza si de blog, il lasa pe ala mai priceputu sa va spuna cum devine chestiunea.

Deci, Vlade, deci draga distinse domnule Petreanu, deci te rog ecsplica-le dumneata deci la distinsii cititori de bloguri deci cat de greu este sa fii smart si destept si straight-on-spot si cu doua cuvinte si trei fraze mai cool decat media, in fiecare zi. Ca sa moara pisica coincidentata daca nu simt si eu fics, dar absolutamente fics si la fel. Doar ca in mai putzine cuvinte si fara diacritice.

Deci.

Damn it. Life is a bitch and then we need coffee. Or sleep. Or a splash in the pond of our childhood wasted time.


4 comentarii:

Belle de Jour spunea...

Lasa ca-ti trece.
Cand?
Probabil si posibil prin...ianuarie-februarie.
De ce? :) Asta e alt subiect de discutie. [Si asta e normal o rautate-cam missing punctele de vedere opuse in ultimul timp pe blogul asta - toata lumea aproba si admira :)]
Asa ca pana una-alta se poate sa se ureze doar somn, lene, gasirea de idei/teme/subiecte si restul de ...rest.

Turambar spunea...

Doamna! Sa nu ecsageram. Lumea doar aproba si doar admira pe distinsul modest domn apropitar al acestui blog dintr-un motiv cat se poate de banal: pentru ca distinsul domn modest si apropitar este cal mai stralucitor, cel mai de admirat si de aprobat de pe fatza acestui vast si inutil blogspot, draga doamna.

Ce naiba. Elementary, my dear Watson...

:) :p (ca tot stiu ca-ti place sa se scoata limba la tine)

Razvan spunea...

deci scrii prea tare!!
misto... o sa imi fac timp si o sa citesc mai multe articole de pe blogul asta

Turambar spunea...

:) V-am spus eu...