sâmbătă, 20 iunie 2009

Partly Cloudy

Ce se intampla cand barza trebuie sa aduca si alte vietati decat pufosenii si adorabilitati si bebe bucalati si pisicute haioase? Cine aduce in cioc rechinul? Dar ariciul? Dar berbecul cel nabadaios? Dar simpaticul crocodilutz cu falcile de plu... de fier, care nu stie decat un singur lucru pe lumea asta: sa muste mainile si ciocurile si picioarele?

Pentru toate acestea exista un raspuns, draga Marta si draga Andra. Nu, nu Darwin si nici selectia naturala, caci sunteti totusi un pic cam mici. Raspunsul este Pixar, dragile mele fete.

Deci anul asta vom avea parte de doo Pixar-uri, da? Si de Ice Age 3, si de Partly Cloudy.

Yummie.

Courtesy of Iosif.

:)


PIXAR - Partly Cloudy
Vezi mai multe video din Film

PS: Nasoii de la You Tube nu ne dau voie noua, romanilor, sa vedem trailerul. This video is not available in your country due to copyright restrictions.

Tz tz tz. I-auzi tu. Pai sa nu te bucuri de doo ori cand va aparea pe isohunt, mama voastra de capitalisti snobi?

6 comentarii:

cruela de vila spunea...

mi-a placut!
mai vreeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaauuuuuuuuuuu!

cruela de vila spunea...

mi-a placut!
mai vreeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaauuuuuuuuuuu!

Chat Noir spunea...

Prea destul de perfect !

rekinoo spunea...

ce ai tu cu rekinii ma ?
:P

Turambar spunea...

Cu rechinii? Absolutamente niente. Nishte animale admirabile. Cu grashii am eu ce am...

:rofl: :p

vlllad spunea...

Mare prostie asta cu "not available in your country". O discriminare de doi lei, mai ales ca nu ii costa nimic sa lase liber la toata lumea. Bineinteles ca exista metode de a ocoli restrictia lor idioata, si dupa cum ai zis, torrentele ard cu si mai mult foc.
Daca ei au impresia ca pot sa faca politia internetului si sa monitorizeze tot ce se intampla aici se inseala. Internetul este al nostru. A fost al lor, dar a avut loc o schimbare de paradigma. Deal with it!