sâmbătă, 13 iunie 2009

O zi din viata lui Jiji Becalovici la Bruxelles

Courtesy of Dan. :)


*****************

Ora 7.30. Ba baiatule , da' o brinza de oaie n-ai? (M-au omorit astia cu bufetu' lor suedez. Hilton, Hilton, mare scofala...) Ma, tu n-auzi? Brinza de oaie ai? Oaie ma, behehe, stii ce-i aia? O hahalera, nu intelege nimic

Ora 8.30
. Pai asta-i parlament? Astia n-au auzit de Casa Poporului... Un bordei

Ora 9.00
. Da' unde-i nebunu' ala de Vadim? Al dracu' Tribun , iar se da mare la ziariste ca stie el cite masele stricate avea Mihai Viteazu. M-a lasat ca prostu la intrare.
Neaparat sa-mi iau asistenta. Tre' sa fac selectie de oferte. Mihaela Radulescu ar fi buna, ca stie cu papagalu. Da'i cam a dracu, sa nu ma cert cu ea cum s-a certat Tribunu cu Zavoranca

Ora 9.15. Ia uite, ba, ce birou mi-au dat astia. Da' unul cu balcon n-or fi avind, sa fac si io un gratarel din cind in cind cu Banel si cu Teia?

Ora 12.00
. A venit o ziarista de la BBC. Ca ce fac eu in Parlament, ca ce fac eu pentru UE, c-o fi, c-o pati... N-a inteles nimic, io aduc crucea crestina in mijlocul paganilor!!! O hahalera!

Ora 13.00. Mersi, bonjur, silvuple , m-a omorit servitoru asta cu limba lui raraita. Ba baiatule, baga-ti ba mintile-n cap. Io-s Gigi Becali ba baiatule, tu cu mine sa vorbesti cum zic io, nu cum vrei tu!!!

Ora 15.00. A venit azi sefu al mare, Barosu, sa ne intimpine ca noi parlamentari. Baiat finut, stie sa le zica, e de-al nostru.

Ora 16.00. Aoleu ce fata are Traian Ungureanu asta! Ba baiatule, esti mai urit ca Argaseala , cum dracu ai ajuns tu linga mine aci? Da-te ma mai incolo, ca mirosi a ziarist. Un bagabont...

Ora 18.00. Acu' mi-a trimis Vadim inca trei carti de poezie cu autograf, prin servitoarea aia din Bulgaria, da n-are poze, m-am plictisit repede

Ora 20.00: Seara, ploua la Bruxelles. Table nu le stie nimenea aici. Zaru, os de femei, trebe mangaiat... Da n-ai cu cine aici. Beau un vin de cinspe ani singur in hotel. Mi-e dor de palat.

Ora 22.00. Astia n-au OTV! Si nu da fotbal. Ia sa-l sun sun pe finu Mirel, sa vad daca a mai injurat vreun arab... Nu raspunde nici asta... L-am facut om... I-am dat trei pungi cu valuta...

Ora 23.00. Mi-e dor de palat iar... Nu ma suna niciun ziarist, auzi, dracu, ce-mi fac astia, sa ajung sa-mi fie dor sa ma sune hahalerele alea



:rofl:

3 comentarii:

Anca spunea...

Ai uitat ceva.

Ora 14:00 Gigi Becali ia cuvantul in Parlamentul European. Auzind acest lucru translatorii fug care-n-cotro. Un nefericit n-apuca sa iasa... Becali incepe sa vorbeasca: Bai, hahalerelor, haideti sa va spun io despre legea lu' Becali, care, pac-pac, io, din punct de vedere politic, nu poate sa conteste nimeni ca nu cunosc prevederile, alea, europene... Translatorul ia un dictionar si incepe: You scumbags (...)

Andreiutz spunea...

Auzi domnule Turambar, cati ani ai dumitale? Ia spune-mi tu cate carti ai scris si ai citit la viata ta. Cum indraznesti, tu, un incult, un misel, un paduche sa vorbesti asa despre un mare, poate singurul patriotal Romaniei.

Am informatii domnule despre tine, am si publicat un articol, domne, ca esti un evreu homosexual negru. Sa te vad mai pigmeule ca scrii cat am scris eu de cand am terminat Facultatea de Istorie si atunci poate o sa iti citesc articolele tale scrise, probabil, in timp ce luai droguri.

Doi crestinti si patrioti, va zic eu stimati cititori, doi crestini si patrioti vor scapa tara de hoti! De máfia asta de bloggeri care polueaza constiinta natiunii, domle!

Turambar spunea...

@ Anca & Buciuman: :p Patrihotzilor. Peremistilor. Nasoilor.

:p