luni, 22 iunie 2009

Gata. S-a terminat

IRB Nations Cup s-a terminat. A treia editie. Bine facuta. Cu mai multa lume decat anii trecuti. Felicitari organizatorilor. Felicitari publicului.

Romania a iesit pe locul 4. Rekinoo analizeaza pe scurt cauzele defait-ului. Scotia a castigat turneul. Merita.

Gata! La anul. Pana atunci, Amsterdam si AC / DC. O sa va povestesc...

Foto courtesy of Radu Restivan.

Romania - Italia


Franta - Scotia

PS: Daca privit cu atentie, veti vedea cum sar stropii de transpiratie din parul francezului cand da placajul. De macsima ecsceptzie fotografica si mecanica... :)


Si bonus, foto courtesy of Serban: cum se taie belete in Romania. The mighty Turambar in action, sociology- and money-wise.

Da beletu, neamule...


PS: Pentru toti bloggerii care s-au adunat si vazut ieri: Turambar a fost incoltit de realitate, a avut de munca si nu a putut veni decat la a doua repriza a meciului Franta - Scotia. Unde, dintr-o data, m-am trezit ca trebuie sa mutam ditamai scena grea. Si uite asa... :(

Sorry, mates. Next time.

2 comentarii:

Chat Noir spunea...

Repriza a doua am văzut-o şi eu. Ca spectator pasionat şi oarecum avizat am o întrebare. La începutul mitanului secund (ca în presa de dinainte) un scoţian a prins balonul (oval ... bineînţeles) şi l-a degajat din 22-ul propriu în capul unui francez. Mingea a ricoşat pe lângă barele propriului but (?). Dacă balonul ar fi trecut printre bare ar fi fost trei puncte pentru Franţa (sau numai cu piciorul se poate trimite balonul printre bare) ? (Am spus că sunt oarecum avizat ... nu râde)

Bogdan Theodor Olteanu spunea...

Droap goal-ul se inscrie numai cu piciorul.

Balonul trebuie sa atinga in prealabil pamantul (nu se suteaza direct din brate).

Balonul trebuie sa atinga pamantul numai inainte de sut. Daca il mai atinge odata dupa droap goal-ul este invalid.

Nu are importanta daca sutul este deviat de un adversar sau nu.