vineri, 26 iunie 2009

For those about to rock

For those about to rock, we salute you.

Amsterdam Arena, 60 de mii de sgomotoshi. Inclusiv noi. De la Telega, de la Campina, de la Breaza. Sa ascultam o mana de australieni care au inceput sa cante cand ne nasteam noi.

Si, pentre exemplificare, o mana de roker in ghips. A lui Gelu, nu a mea.

Foto? Mai tarziu. Vorbe? Mai tarziu.

Acum plec la Cluj. Sper sa fie Groparu acasa...

For those about to rock,
We saluuutee you!








8 comentarii:

Radu spunea...

Bravos, domnule! Speech bun, chiar daca unele din lucrurile afirmate sunt, in opinia mea, discutabile:
- electoratul obosit. datele nu confirma asta, prezenta la vot scazand cu mai putin de 2% in 2009 fata de 2007, adica exact intervalul in care au avut loc 4 sau 5 scrutinuri. probabil unii au renuntat la a mai vota PE si altii, care nu au votat in 2008, au revenit la urne dar ...ar fi prea simplu, prea liniar!
- politicienii care confunda masurarea prin sondaj cu farmacie. aici cred ca o vina o au/avem si (noi) sociologii care le spunem ca metrul nostru e mai precis decat metru concurentei. si atunci e firesc sa ceara o precizie mare.

In rest, a fost o conferinta frumoasa, cu multa informare/informatie si relativ putin dialog/discutie. Pacat ca nu ai prins si seara de vineri (gratare, pastravior, Lagavulin, branze si vin rosu)! Dar... poate la Iasi!

Turambar spunea...

:) Mersi pt aprecieri. Ma bucur ca ti-a placut speech-ul.

Si mie imi pare rau ca nu am putut ajunge (si) vineri. Insa asta este: life is a bitch and then we wander for leisure and AC / DC. Bine macar ca am putut ajunge si sambata. A fost intens pt mine...

Ne vedem la Iasi!

:)

Turambar spunea...

Ooops. Acum am vazut cu adevarat ce am pierdut. Ati baut Lagavulin fara mine?

:(

Radu spunea...

Acolo, 2 sticle, cu aia care stiu ce sa aleaga intre Jack (tot respectu'), Chivas (saru'mana) si Lagavulin. Lasa ca la Iasi bem una intre noi, les connaisseurs...

andrei crivat spunea...

bre domnu' draga, zi-mi ca n-ai fost la cluj fara ca eu sa stiu... :)

Turambar spunea...

:) N-am fost la Cluj. Am condus de la 4 jumate noaptea sa fiu la 10 in neshte birouri, la chestia aia noua a lui Dancu, unde s-au discutat chestii despre politichie si sociologie si consultantza si sondaje. Pe urma ne-am dus la o carciuma (Napoli Centrale, de macsima ecsceptzie gateshte Giussepe sau Gerolamo sau cum il cheama pe patron), unde am mancat, baut si discutat. Pe urma m-am urcat in mashin si am plecat direct, ca sa ajung la trei noaptea inapoi in Telega.

Am fost rupt. Am fost pe hiper-super-para-repede inainte.

Scuze... :(

Radu spunea...

Gennaro ;) Face o lasagna... ca la mamica ei acasa! Eu personal prefer mellanzana ala parmigiana dar la paste e numero uno in Cluj.

Radu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.