duminică, 7 iunie 2009

Comparatii rezultate Exit Poll-uri

Buuun. Primul test a fost trecut: rezultatele sunt suficient de apropiate. Si CCSB, si INSOMAR au obtinut aproximativ aceleasi cifre.

Mai ramane sa vadem maine sau poimaine cat de aproape / departe suntem de rezultatele oficiale. Depinde de...

Ma rog. Nu mai intru in discutie. Depinde de multe.

:p



:/


13 comentarii:

Ovidiu spunea...

Doar 10 voturi pe secţie mutate dintr-o parte în alta de nişte mâini dibace şi s-au dus naibii rezultatele :P

Noapte bună şi ţie!

Turambar spunea...

Mie-mi spui? Uite-asha avem sufletul la gat...

:/

Anca spunea...

Tutun! :)

CP_away spunea...

Turambare, acum ti-a iesit bine din globul de sticla :). De fapt, ca sa fiu onest cu tine, am calculat pe seama graficelor tale(alea fara cifre, sunt obisnuit sa analizez grafice:)) si asta mi-a iesit si mie, PSD usor avantaj fata de PDL si in rest procentele "care este". Inca nu e clar ce se intampla cu PNL-ul; apropo, asta toamna totusi ce s-a intamplat de ati luat-o in freza in halul ala? A fost votul ala pseudouninominal sau ce? Ma roade curiozitate sa dai o explicatie de specialist :P

impricinatul spunea...

spun, cred si nu mai cercetez nimic.
ma uit pe tabele si spun marunt din buze...

Dan Selaru spunea...

Am pierdut sub 0.1 dar sa asteptam pana la capat.

Dan Selaru spunea...

Am, 0.02 peste, dai berile.

Turambar spunea...

@ Anca: :). Incetul cu incetul, si tutunul se termina.

@ CP_away: Glob de sticla? Ce glob de sticla? N'avem. S'a spart. L'a furat Rumburak. Aici la noi se lucreaza cu stiinta si cu matematica. Cu metododododologie si cu cifre exact aproximative. E vorba de pricepere, mon cher...

Graficele mele dinainte de alegeri? Pai matale de ce crezi ca le'am pus? Ca sa stie lumea cum stau lucrurile, fara sa fiu nevoit sa pun cifre. Cine stie sa priveasca, bine, cine nu, sa invetze. :)

Ce s-a intamplat in toamna? Sa moara pisica daca stiu. Pe bune. N-are rost sa intru in explicatiuni intorlocat-savante. Exista o limita a cunoasterii chiar si la cei mai priceputi dintre romani (pardon: dintre toti oamenii globului), asa ca mine :) :p.

Nu, pe bune: explicatii sunt multe. Unele ce tin de stiinta, altele ce tin de conspiratie. Nu cred ca esantionul a cauzat diferenta. Cum spunea Herodot sau Heraclit sau Hermafrodit ala din antichitate: nu exista cale regala in matematica.

@ Dottore: respira adanc, vidro. De'abia de'acum incolo incepe trista distractie... :(

@ Dan Selaru: sa moara pisica innecata in bazinul olimpic cu bere daca nu m-ai intrant, stralucitorule. E clar: trebuie sa dau bere. E clar: egzista o limita cognitiva la priceputzii din clara Turambar v2.0.

We're just humans, after all, although various internal parts of us are metal.

Deci trebuie sa ne vedem. Deci trebuie sa dau bere. Deci acum, repede, pana nu uitam si pana nu vim alte alegeri, unde cu siguranta o sa pierzi pariul.

:) :p

Dan Selaru spunea...

Vezi ca mai ai de dat si sticla aia de licoare scotiana. Vestea proasta e ca m-am lasat de baut. Asa ca te las sa le savurezi singur pana la urmatoarele alegeri cand o sa pierzi iar cine stie ce. :-)P

Turambar spunea...

Neah. Ce e pariu trebuie onorat.

Iti spun cum facem: cumpar eu sticlele (doo bere + una whisky), ne vedem, cumpar si niste suc natural de mere, tu bei suc si eu ma sacrific pentru onoarea pariului si beau si berea si mai ales si mai ales whisky-ul.

E bine asha?

:rofl:

Marketosaurus spunea...

Multumesc pentru sfatul cu EBA! You're the best! :D

Turambar spunea...

//sad smile//

I know, man, I know...

//sigh//

//shrug, Tony Soprano style//


We friggin' rule, dude. That's our burden: to be the best.

//sigh again//


:rofl: :p

Dan Selaru spunea...

OK!