luni, 1 iunie 2009

100

Voi stiti ca traim intr'o tzara quality, cu o presa quality (si cu sondaje quality, bunintzeles :p). Si pentru ca totul este quality in tzara asta, raul, ramul, si en gros si calup si de'a valma si mult si simtz nemasurat si traiesc monstruos, atunci musai ca si tzatzele sa fie nenumarate. Nemasurate. Neaparate si needitate.

Doamnelor si domnilor, una din marile realizari ale libertatii castigate la Revolutzie: expunerea deshantzata, delicioasa, deliberata si desfranata, peste tot, pe plaja, in ziar, pe blog, in tramvai si in metroiu, la locul de munca, la parastas, a glandelor mamare de primate fara par.

Si pentru ca la Media Pro totul se face di granda, muuult, nemasurat si neaparat, apai si tzatzele publicate in Bihoreanul, una din publicatiile locale MPI, sunt multe, nemasurate, neaparate si necenzurate.

Doamnelor si domnilor, without further ado: 100 de tzatze. Una dupa alta, care de care mai tzuguiata, bronzata si sfarculizata.

Enjoy! A, si apropos: daca va mai prind ca va aud ca pusul tzatzelor pe blog reprezinta un act reprobabil, anti-telectual si imoral, va dau cu Internetu'n cap. Adica Libertatea si Bihoreanu si Pro TV si Antena 3 si Dilema si 22 si The Economist au voie sa puna tzatze, iar eu nu?! Ha! Auzi tu... Mama voastra de moralisti victorieni! Uscatzilor. Frigizilor. Pai voi nu stiti ca sociologii si antropologii mai ales si mai ales cad sub incidentza articolul 23 din Regulamentul de Ordine Interioara a Stiintelor Sociale: Homo sum: humani nil a me alienum puto?



:p

14 comentarii:

vera spunea...

1. Tzitza e frumusica.
2. The ECONOMIST? Cind? Unde? Cum? Proveit!
3. Insomaru tocmai si-a dat arama pe fatza: 31, 31, 20. Aud?

vera spunea...

Bine, bine, abia p'orma am citit ultimele comentarii de mai jos si am vazut ca stii. Asa ca, raminem la tzitze si the Economist.

Turambar spunea...

1. :) Aprob pozitiv. Asha sa'i ramana rotunjimea :)

2. The Economist? Cum sa nu. Imediat:

http://2.bp.blogspot.com/_CoN-0dL6_hY/SRDtFB7H2gI/AAAAAAAANFo/kW7T9__cI2A/s400/ShowUsYourTits.jpg

http://turambarr.blogspot.com/2009/05/o-deaia-pe-zi.html

3. 31 31 20? Cam prea foarte mult la PNL. Ramane sa vedem duminica.

vera spunea...

Domnule,
la primul link nu vrea sa-mi dea nimic.
La al doilea, ma scuzatzi, dar se prezinta tzitze imbracate. Ceea ce nu e chiar acelasi lucru si nu ma mai shmekeri dta cu aceasta metodologie pernicioasa: NU e acelasi lucru.

alex mazilu spunea...

hai ca eu ma tin tare :D
...

cti97 spunea...

deci asa ... o deaia pe zi se intoarce ! reloaded, cum s-ar zice ... foarte bun linkul !!!

Turambar spunea...

@ Vera: doamna, un sutien la The Economist face cat un full frontal in alta publicatzie. Deci se pune. Primul link este acelasi cu cel de'al doilea - doar fotografia.

@ Alex: Sa nu te uitzi, ca orbeshti. Si te mai shi bate nevasta... :p

@ CTI97: Pai itzi dai seama ca acest link vine sa acopere un deficit de aproape un an? Deci v'am dat 100 de tzatze dintr'o data. Acum, la anul vine transha urmatoare :)

Anca spunea...

Deci... frumos. Da' de cand are 22 tate?!

Belle de Jour spunea...

predictibil
si, normal, imobil in optiuni.
nici macar macho-stii si tu asta
e parerea mea si poti sa zici orice sau sa taci.
oki. am treburi mai importante de facut (fie si ele utopice, revolutionare, care schimba ceva nu numai la nivel umoral) asa ca...ma repet... nervi tari cheri, nervi tari ...

Turambar spunea...

Doamna, acum doua ore am aflat. Pana atunci, aveam nishte nervi foarte moi si relaxatzi.

:p

Turambar spunea...

@ Anca: nu are, dar pentru frumusetzea expunerii si pentru puterea retoricii l'am facut sa aiba. Ce, Patapievici nu tzi se pare ca are tzatze? Sau Liiceanu?

:rofl:

Anonim spunea...

Toarsu' sondor, permiteti sa raportez, este una (1) tzatza nu 100 (o suta). Pentru dezamagire crunta si nervi uscati ma voi razbuna la mine pe blog, bagand porn cu sete. Asa sa te ajute ISOMARUL. :)

Turambar spunea...

Neah. Esthi intr'un asha hal de gresheala, ca daca ash fi tziganca de'aia balaoachesha te'ash blestema sa nu mai pui mana pe tzatza trei ani de zile de'aici incolo.

Bine, bre: eu va dau tone de tzatze, tits galore, sute de matasuri corporale, si voi carcotitzi? Pai ce facem noi aici? Pai vrednic eshti tu de asemenea frumusetzi?...

Tz tz tz. Ce oameni. Ce critici de film. Huoo! La revista 22 cu voi. La Carturesti (ba nu, ca si acolo au albume cu tzatze, daca ai privirea agera si stii sa cautzi cum trebuie). Huoo! La Ministerul Educatziei va e locul...

:rofl:

:) :p

Anonim spunea...

Androneasca are tzatze? ROFL