luni, 4 mai 2009

Tz tz tz. Ce oameni

Fitzi atentzi aici: a inceput media sa vorbeasca de bine sondajele. Uau! Sa ia drept bune cele ce apar in SPSS si in grafice. Mai sa fie... Sa nu ne mai injure de manipulare si sa plece de la ipoteza ca Basescu scade in popularitate si in vot. Ualeu...

Tz tz tz. Ce oameni. Cata inconsecventza. Parca pana acum cateva saptamani eram niste nemernici, niste nenorociti care daca nu dam cifrele cum simte natiunea editorialistilor in sangele lor de vulturi etici, atunci se cheama ca nu e bun sondajul. Dar acum, ca incepe sa le convina cifrele, hopa hop: dintr'o data sondajele e bune.

Tz tz tz. Ce caractere, dom'le, ce caractere.

PS: Da, am sondaje proaspete. Hiper-proaspete. Nationale. Face to face. Nu, nu vi le spun. Daca tot suntem niste nemernici ticalosi, atunci duceti'va si aflati rezultatele de la aia care e buni si priceputzi si stralucitori.

:p

16 comentarii:

Anonim spunea...

Nu ne lasa sa suferim atat de tare...te rugam ...spune-ne cate ceva...asa printre randuri...cum numai tu stii sa o faci...ai vazut ca suntem alaturi de tine si la bine si la greu...spune-ne cat a mai scazut Basescu...mai are 35% sau s-a apropiat de 32% ?...urca psd+pc ca sageata albastra si se prabuseste pdl? cel putin asa ne spune vanghelie...adica, mai avem vreo sansa sa scapam de mici ?cresc pnl si vanghelie ?...cat de tare o sa le placa acest sondaj editorialistilor ? v-ati apropiat de cifrele curs...oricum, daca da, or sa zica ca ei au fost primii, daca nu, se asteapta europenele pentru a se stabili institutul mai serios...deci ?!

Anonim spunea...

Si inca ceva...sunt convins ca esti priceput si stralucitor...doar concurenta cu rautacismele ei e de vina...

Anonim spunea...

doar sa nu fie vorba de avangarde...in rest, e ok...

Turambar spunea...

Tz. Daca scrii pe tabla "Nene iarta'ma" de 100 de ori, ca Bart Simpson dupa cursuri, atunci poate mai ma gandesc.

Dar pana nu termini un pachet de creta de'aia care face praf, nici prin gand sa'tzi treaca vreo cifra de la Turambar. Turambar e un nemernic cainos care in momentul de fatza face grafice pt client.

:p

Anonim spunea...

Sincer, as scrie de 101 ori dar nu sunt sigur ca ma ierti...
Cand se publica ceva ?
Ca simpatizant base, voi avea momente mai grele decat cele provocate de sondajele anterioare ?

Anonim spunea...

Care din cifrele pe bucuresti erau cele corecte ? cele din cotidianul sau cele comunicate de vanghelie ?

Unknown spunea...

salve. nu ma injura pe mine, ca eu doar am redat cifrele. comentariile is la liber, stii doar.

uratule :)

Turambar spunea...

@ Anonim: tu scrie acolo pe tabla...

@ Anonim: care cifre? Cine e Cotidianul? Aia care ne injura pe toate partile, si pe urma ne cer interviuri si date de sondaj? tz tz tz. Ce oameni. Ce jurnalijdi.

@ Mihnea: Te iei de sondaje, ai? De painea noastra cea de toate zilele? Grasule :p

Anonim spunea...

Pai daca Base ar avea 31% pe Bucuresti, nu e cam mare diferenta fata de 38/41 la nivel national cu cat l-ati creditat in sondajul anterior ? si Geoana 27% pe Bucuresti, la Vanghelie...hm...cam mult tupeu pe vanghelie...
noul sondaj acopera si 1 mai ?

Turambar spunea...

Sondajele (Buc / National) au fost facute in perioade diferite. Nu poti compara mere cu pere. Ca asa itzi fac si un sondaj pe Cluj si obtii cu totul alte cifre.

Deci ciocu mic. Deci comentarii mai putzine si mai multa munca la tabla cu creta aia. Deci repeta dupa mine: "In nemernicia mea, ca un caine turbat de forumist care nu vrea sa'si decline identitatea de dac tradator, nu am crezut in cifrele de sondaj decat cand a fost prea tarziu si am muscat mana blogului care m'a hranit cu cifre pe de'a moaca. Cine face ca mine, asha sa i se usuce si sa'i pice si sa atarne bleaga si trista"

:/

Anonim spunea...

Sorry.

Dar tot nu cred ca Base are 31% pe Bucuresti iar Geoana 27%...si ceva nu se leaga cu cifrele din Cotidianul...#
Inca un clue - cifre Vanghelie partide - 33+29+19+9+5= 95. Cine ar putea sa mai ia pe Bucuresti 5%, ca PNTCD si Abraham nu pot avea 5%. Si ma repet, pdl a luat la parlamentare 37-38 pe Buc. iar psd +pc 33-34. deci unde e cresterea PSD +PC de care vorbeste vanghelie ? la pdl nu e mare diferenta : 33+5= 38, ca la parlamentare.
Intuiesc ca in noul sondaj, ne vei da un psd+pc pe primul loc, un pdl in scadere si un base cu mari probleme...e adevarat, scriu cu creta...dar intuiesc bine...

Turambar spunea...

Problema ta. Crezi ce vrei.

Eu cred ca o sa ascult niste David Bowie.

Anonim spunea...

Auditie placuta...

Leo spunea...

lasa, ca daca nu dati voi, da CSOP-ul... si Base rulz :D...
si ni l-au dat si pe Oprescu la pachet la intrebarea de vot... si pe FreeGigi... ca sa mai taiem de la restul... ca incepeau sa devina amenintatori...
dupa principiul: daca trendu e naspa, macar sa decredibilizam sondajele si pe sondori

Turambar spunea...

:) Cine stie, cunoaste.

Am primit SMS'ul. Sorry, nu pot face nimic.

:/

Leo spunea...

thanks mate.
iar cu sms-ul nu-i bai, ca nu dau turcii
:P