joi, 28 mai 2009

Trăiască lupta pentru pace!

Dragi români,
Stimați balamuciști,

În peregrinările noastre prin pădurea semioticii de lemn de dud și lemn de brad a politicii românești, am întâlnit cu toții, în vajnicile noastre activități lucrativ-nevrotice, felurite feluri de tîmpenie întrupată în vorbă, de îngustime a minții prinsă cu pricepere și sîrguință pionierească între mărginile colilor imperialiste de A4.

Însă nestemată precum cea de mai jos vă garantez eu că nu ați mai degustat de mult, de pe vremurile Conferințelor și chemărilor la întrecerea socialistă și a paginilor din Scînteia de tristă, respectiv veselă amintire (depinde de care parte a vîrstei de 55 de ani se întîmplă să vă aflați în momentul de față).

Drept pentru care degrabă dau să vă aduc spre luare aminte cuvintele înălțătoare ale Biroului de Presă PRM de astăzi, care ne fericește cu relatarea vizitei de lucru a Tovarășilor CeVeTe și BeHeHe în miezul Olteniei, unde pînă și prazul se ofilește de emoție într-un asemenea ceas de realizări mărețe.

Doam… Pardon: dragi tovarăși și tovarășe, să nu precupețim nici un efort în a ne rostogoli pe jos de rîs la citirea acestor pagini. Să acumulăm energiile lăuntrice și să facem totul, totul, tovarăși, să ne căcăm pe noi de rîs în cele 4 minute și jumătate dedicate planului cincinal de prelucrare nocturnă ideologică prin așchiere…

Ședința continuă, tovarăși!
Trăiască lupta pentru pace!


==================================

Craiovenii i-au primit cu entuziasm pe domnii
Corneliu Vadim Tudor şi Gigi Becali
Comunicat de Presă

Craiova a fost, marţi, în sărbătoare. Sătui pînă peste cap de prezenţa sufocantă şi de minciunile lui Mircea Geoană sau ale lui Radu Berceanu, locuitorii din Bănie i-au primit pe domnii Corneliu Vadim Tudor şi Gigi Becali cu sentimente prieteneşti, cu încrederea că ei reprezintă ultima speranţă a românilor în aceste vremuri de cumpănă prin care trec. Cei doi lideri s-au aflat la Craiova în cadrul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare de la 7 iunie a.c., pentru care lista PRM se deschide cu domnul Corneliu Vadim Tudor, urmat de domnul Gigi Becali.

Domnul Corneliu Vadim Tudor a vizitat Piaţa Centrală Agroalimentară din Calea Bucureştilor, cea mai mare din oraş, şi s-a interesat de modul în care este aprovizionată aceasta şi de preţurile care sînt practicate. Tribunul a remarcat, cu regret, alături de numeroşii craioveni aflaţi la acea oră la cumpărături şi care au ţinut să-l salute, că şi aici lipsesc produsele româneşti, ca urmare a neglijării condamnabile, din partea autorităţilor, a micii gospodării ţărăneşti, capabilă să producă atît pentru nevoile proprii, cît şi pentru piaţă. Preşedintele PRM le-a oferit celor prezenţi cărţile sale, cu autograf.

Domnii Corneliu Vadim Tudor şi Gigi Becali au depus o coroană de flori cu panglică Tricoloră la Statuia Ecvestră a lui Mihai Viteazul, marele nostru domnitor întregitor de neam. O mulţime de oameni au asistat la acest moment impresionant şi i-au aclamat, îndelung, pe cei doi patrioţi. Domnii Corneliu Vadim Tudor şi Gigi Becali le-au mulţumit pentru această primire şi le-au adresat cuvinte de îmbărbătare şi de speranţă în ziua de mîine craiovenilor şi, prin ei, tuturor românilor.

La Filarmonica din Craiova a avut loc lansarea candidaţilor PRM pentru Parlamentul European şi o Conferinţă de Presă deschisă. Au fost prezenţi Dan Claudiu Tănăsescu, Codrin Stefănescu, Marius Marinescu, Dan Zamfirescu, Ciprian Tănăsescu. In numele celor prezenţi, preşedintele Filialei Craiova a PRM, Constantin Dilly Serbănoiu, a arătat că vizita domnilor Corneliu Vadim Tudor şi Gigi Becali reprezintă un moment de neuitat pentru toţi locuitorii Craiovei. Ei sînt singurii lideri politici care s-au bucurat de o asemenea primire entuziastă în Capitala Olteniei, iar faptul că, la Craiova şi în Jud. Dolj, PRM stă cel mai bine în sondajele pentru europarlamentare vorbeşte de la sine. Erau, de asemenea, prezenţi, membri şi simpatizanţi ai PRM, PNG şi PPPS din judeţele Olt, Mehedinţi şi Gorj, avîndu-i în frunte pe cei care conduc filialele acestor formaţiuni politice în judeţele amintite.

In cuvîntul lor, domnii Corneliu Vadim Tudor şi Gigi Becali au subliniat faptul că singurul ideal care îi animă este acela de a-i vedea pe români zîmbitori şi optimişti, uniţi în credinţa străbună. Ei au promis că vor promova în Parlamentul European interesele fundamentale ale ţării, că, spre deosebire de aceea care şi-au pierdut pînă acum timpul pe acolo, vor milita pentru ca România să fie mai bine cunoscută în Uniunea Europeană, cu bunele şi relele ei, pentru armonizarea legislaţiei şi a întregii vieţi economice şi sociale din ţara noastră cu înaltele standarde europene. Din păcate, a subliniat domnul Corneliu Vadim Tudor, şi de această dată se pregăteşte o imensă fraudă electorală, pe căile binecunoscute ale turismului electoral şi ale soft-ului de la Biroul Electoral Central. In acest scop, au fost tipărite, suplimentar, 2,5 milioane de buletine de vot, faţă de cele 18 milioane, cîte erau necesare. Domnul Corneliu Vadim Tudor a anunţat că va informa forurile de la Bruxelles şi Strasbourg în legătură cu această mare fraudă electorală, care creează o imagine defavorabilă însăşi democraţiei europene.
In încheierea vizitei lor la Craiova, domnii Corneliu Vadim Tudor şi Gigi Becali au fost invitaţii Postului TV 3 Oltenia.


BIROUL DE PRESA AL PRM
26 mai 2009

4 comentarii:

cdmitroi spunea...

Tare mi-e frica ca o sa votez impotriva unuia ditre cei doi talibani.

Turambar spunea...

:) Frica este una dintre motivatiile bazale de comportament in cadrul speciei umane, moshule...

:/

daurel spunea...

Asta-i pedeapsa pentru CVT, om cu simtul literaturii, sa-si sfarseasca cariera printre semialfabetizati!

Turambar spunea...

Lasa'l, ca shi'o merita. Sa zica mersi ca nu'si incheie cariera in salon cu Napoleon...