miercuri, 6 mai 2009

Poster, deci SF

Toate din anii '50. Toate din colectia KG, acest nesecat izvor de film si de ciudatenii inutile.

Toate de o magnifica naivitate, de o calitate indoielnica a limpezimii mintale, de o imaginatie bolnavicioasa, de un tremurat al ochiului si al glasului si al gandului si al pensulei pe hartie.

Toate din copilaria noastra, chiar si a celor care ne'am nascut dupa, mult dupa. Toate din copilaria omului si a rachetelor si a stelelor si a viselor.

Enjoy!
















4 comentarii:

Anonim spunea...

Turambarre astea is cu mult inaintea lansarii photosopului.Se cola gratis si se dadea cu pensula pe carton.Esti dea dreptul romantic.

Turambar spunea...

:) Ou sont les films d'antan

:p

CP_away spunea...

cred ca imaginatia este aceeasi. ceea ce a evoluat in zilele noastre e doar tehnica: navele spatiale mai fancy...in rest, se brodeaza pe aceleasi teme "subconstiente" de la Ghilghames incoace.

Turambare, mersi de explicatiile despre acronime :). eu is de peste balta:). eu nu-s cu ai lui Voiculescu :D , dar de cand ai fost sensibil la cauza doctorilor mi-ai devenit simpatic :P

Turambar spunea...

In mod paradoxal, nici eu (chiar daca nu ma crede lumea). Doar cu sondajele. Dar asta e alta mancare de peshte si de baut bere.

Ma bucur ca am putut sa'i ajut pe doctori, in masura in care s'a putut prin bloggareala. Pe langa ca ma stiu cu Dottore, am si prieteni de familie doctori si stiu prin ce trec.

:)