vineri, 15 mai 2009

O de'aia pe zi

O tzatza pe zi aka Political Tits.

Asta pentru a va demonstra ca politica si tzatzele fac casa buna peste tot. In toata lumea. La toate popoarele si la toate persuasiunile politice. Si de stanga, si de dreapta.

Explicatzia e simpla: pentru ca sunt doua tzatze: una pe stanga si una pe dreapta. Deci o tzatza liberala si una conservatoare. Una comunista si una crestin-democrata. Una populista si una elitista.

Deci, doamnelor si domnilor de toate persuasiunile erotice, morale, orale, atitudinale, etice, epice, nimfice, priapice, constipate ori retorice, iata un stralucit exemplu de erotism politic, chiar la gomoshii geniali si foarte high brow si anglo-saxoni de la The Economist.

Prietenii stiu de ce.

:p



Ca sa nu mai spunem ca insusi uber-gomosului, prea stralucimii sale altetza sa constipata Printzul Charles ii stralucesc ochii si'i pulseaza podurile palmelor cand se trezeshte intr'o situatie in care politica, securitatea si uniforma bine mulata se completeaza armonios:



Deci se poate. Deci politica shi tzatzele se intalnesc uneori. Ca sa nu mai spun de sociologie, antropologie vizuala, studiul stiintific (stiintzific, bre, ai auzit?) al valorilor si comportamentelor la barbarii moderni. Metoda de cercetare preferata: observatzia participativa.

:p

6 comentarii:

Belle de Jour spunea...

Mda...ma asteptam.
Hai...unde sunt agitatii?! Unde sunt erotomanii, ba pardon, unde sunt estetii, persoanele suprinse brusc de un "avant" erotic, pardon estetic? Tztztz...Cum mai tac. Se vede treaba ca i-ai prins in week-end. Las' ca apar ei subito. Dar oare vor comenta la postul asta exclusiv o parte din argumentatie sau alta? Iata o intrebare.
Lasa ca vezi tu care e raspunsul. Deci, (ontologic, epistemic si axiologic fondator sau concluziv) ....
Si, a propos cher Mussiu Turambar, un pic de atitudine decenta fata de vizitatorii blogului nu ar strica - ma refer la semnul/semnele/emoticonul/emoticoanele respectiv(e).
WE placut.

Turambar spunea...

Gata, doamna: nu mai scot limba. Sa moara pisica rushinata daca mai pot sa mai comit un asemenea gest nedemn.

:p

A, ca sa nu raman cu limba scoasa. Un cuget adanc, filosofic, de orele 11 noaptea: diferentza dintre erotic si estetic este atat de mica, de fragila, de insesizabila si suprapunibila cat doo degete de whisky pe fundul paharului.

Si pe urma toate lucrurile sunt frumoase in erotismul lor vital.

:p :p :p

:)

Belle de Jour spunea...

Hm...e prea tarziu acum sa iti dau o explicatie "ca la carte" legata de subiectul in cauza. Diferenta in sine nu tine atat de estetism vs. erotic cat de modalitatile in care conventiile sociale construiesc ceea ce este acceptabil si dezirabil...ettteee astea is idei cu "CC" pe ele, deci, scoti banul, le ai. Altminteri, niet.
So Turambar, se pare ca incet-incet poti sa refaci buclele comporamentale si...acu, pe blog dupa flu' flu' (pentru "muste", ba pardon nu chiar: "Choisir une rose non traitée, détacher ses pétales, les passer délicatement"-chestii bune pentru fapturile delicate, nu?!) pui lucruri serioase, adanci (vezi postul urmator) si unde comentariile vor "galgai"/curge in valuri-asta ca tot vine vara.
Si caldura, biensur. Si adrenalina. Si...faima, normal.

Turambar spunea...

Doamna, ma fortzatzi sa fiu serios si doct si retoric si priceput intr'ale conceptelor si nuantzelor si ideilor, fix la miez de noapte. Este peste putirintza mea (nu ca la miez de zi mi'ar fi mai ushor, superficialul de mine, dar orishicum).

Therefore, cu tot respectul pentru articularea conceptuala de care dati dovada in postul anterior, permitetzi'mi sa va asigur de faptul ca nu voi cadea in capcana, nu voi discuta despre conventzii sociale ori despre ce este acceptabil si dezirabil, despre constructia corporalitatii si sexualitatii, despre simbolic si vizual, incat e noapte, e tarziu, mi'e somn si lene.

Va imbratzishez cu cel mai adanc respect. Noapte buna.

Si pentru a va asigura de gandurile mele merituoase, nici macar nu voi scoate limba. Sunt un sociolog serios, ce naiba. Ar fi vorba despre o discrepanta stilistica de neiertat, nu'i asha, despre o dovada indubitabila a limitarii mele intelectuale care coreleaza cu ritmurile solare si cu anotimpurile vietii.

:)

Belle de Jour spunea...

A! Deci asta e definitia sociologului?! E "serios". Cam limitativa. Interesant. Nu stiam.
Noapte buna si odihna co. WE placut.

Turambar spunea...

:p