joi, 7 mai 2009

Cum se transmite gripa porcina



5 comentarii:

Anonim spunea...

Conform sondajului realizat de CCSB pentru PSD+PC in judetul Giurgiu, cifrele sunt:
PSD+PC - 34%;
PDL - 23%;
PNL - 21%;

Turambar, sincer, abia astept alegerile europene, pentru a-ti demonstra ca aceste cifre sunt false. Si ca sa vezi cat de sigur sunt de acest lucru, iti dau un indiciu: in jud. Giurgiu, din vreo 57 de primari, psd are 6-8 primari de comune. Nici nu trebuie sa fii sociolog ca sa stii ca ordinea in jud. Giurgiu va fi: PD-L, PNL, PSD+PC. Sunt curios ce explicatii vei da, dupa euroalegeri...

Turambar spunea...

Ma, pe tine te doare rau. Vad ca ti'ai facut o flamura in viatza sa demonstrezi la lume si Univers ce nemernic sunt si ce fals si ce nasol.

Tz tz tz. Ce oameni. Ce obiceiuri. Ce maniera de a'ti petrece timpul.

A, si ca sa nu te las nevorbit: de unde pana probabilitatii mele stii tu cum stau lucrurile in Giurgiu? Stii cum stateau acum un an. Intre timp s'au intamplat lucruri, s'au schimbat pareri, s'au petrecut evolutii. Ca nu ar fi prima data cand lumea si'ar schimba scufita si s'ar hotari sa voteze altfel.

Dar tu esti stralucitor si foarte priceput in atotcunoastere si le stii pe toate. Tz tz tz. Cata energie cognitiva risipita aiurea, pe bloguri.

:/

Anonim spunea...

Nu sunt nici stralucitor si nici priceput in atotcunoastere...dar, ma gandesc ca la europene unde nu vine mai nimeni la vot, merg la urne cei mobilizati de primar, carora li se spune sa se voteze cu ai lui ca sa aiba localitatea bani..iar localele si parlamentarele de anul trecut au cam confirmat acest lucru...or, daca anul trecut, la parlamentare, psd+pc a avut 18% (cu sase-opt primari, din care trei simpatizau cu pnl), pdl 25% ( cu sase primari, din care 2 simpatizau cu pnl), iar pnl 48%, cu restul primarilor...acum cand psd are sase primari, pdl - 22 (ca au mai venit 16 de la pnl si pc), iar pnl cu restul, vreo 30...si cand psd+pc are la nivel national, in sondaje, ceva mai putin decat a luat la parlamentare (33-34% in 2008)...de unde, chiar de-am curenta pisica...sa creasca psd+pc de la 18 la 34%...eu zic ca nu prea face sens...in plus, organizatia psd Giurgiu e varza...sunt si vreo 18 organizatii dizolvate...toti de prin judet ii vad pe locul 3...in plus, stii cam ce scoruri aveau unii anul trecut, in sondajele pe colegii, si cat au luat in realitate...nu stiu inca ce cifre ati avut la Ilfov, dar cum pdl are 55% din primari, iar restul sunt cam egali impartiti de pnl si psd...pdl ar trebui sa fie pe primul loc, iar psd si pnl in lupta pentru locurile 2 si 3...conteaza, evident, si votul politic, dar s-a demonstrat ca acesta e mult ponderat de culoarea politica a primarilor (mai ales la prezente scazute la vot)...nu incerc sa demonstrez nimic...imi place sa provoc discutii, daca subiectul e interesant si imi ridica semne de intrebare...

Unknown spunea...

am vazut azi niste sondori pe sticla. pe a3.
erai?

Turambar spunea...

Nope. Azi am muncit cu spor, n'am pierdut vremea la teve :) :p