marți, 19 mai 2009

C'asha beu oamenii celtzi

C'asha beu oamenii celtzi
Pana'shi fac ficatzii fiertzi
C'asha beu oameni galezi
Beau ashtia de nu te vezi.


Ce se intampla? Un nene ziarist polonez s'a dus in Cardiff, la galezi, si a avut nevoie de ani si ani de zile sa descopere apa calda care este uda: ca oamenii aceia frumosi si celtzi din Tara Galilor au un grad foarte ridicat de perseverentza la alcool.

Ce a rezultat au fost niste poze de macsima ecsceptzie artistica, patologica si expresiva, cu oameni plini de sange, de voma, de oboseala, de perplexitate si de noapte in ochi. Adica oameni betzi, dar fericitzi.

Dar daca stai sa te gandesti la etimologia cuvantului "beat", in fond si la urma urmei beat si fericit e una si aceeasi, nu?

Go Wales!

:rofl:

Courtesy of Sibianul, care ii incurca pe galezi cu britanicii, nestiind ca cea mai mare ofensa pentru un galez este sa fie facut britanic. Cam ca la noi, daca ii spui unui roman ca e tzigan, nu?

:p








5 comentarii:

oceania spunea...

lasa ca nici noi romanii nu stam prost la acest capitol...adica la beutura:))

Florin Pîtea spunea...

Mai fac ei, celţii (sau galezii), şi alte lucruşoare pe lumea asta, dragii de ei. Poftiţi de vedeţi la adresele de mai jos ce au făcut domniile lor cu 3000 de lire sterline, cîţiva voluntari şi foarte multă strădanie:
http://www.thehuntforgollum.com/
http://www.thehuntforgollum.com/player_film-hd.htm
Da, este filmat in Ţara Galilor - cu puţin CGI pe ici, pe colo... :)
Vizionare plăcută, Turambar.

Turambar spunea...

Il stiu, il stiu... Mama lor de tolkienishti, ca nu se mai potolesc si ei o data, sa stea locului si sa nu mai alerge dupa fantasme si dupa bilbiloi si dupa iele si alte scorneli de'ale Mordorului.

My precioussss....

:) :rofl:

Unknown spunea...

OMG! OMG!
Sper ca gagica aia nu vrea sa se dezbrace!!
Sau? :-D.

Stiu. Am I Evil?

Turambar spunea...

You're not evil. You're horror.

:)