marți, 28 aprilie 2009

Sfatul medicului: muritzi, dobitocilor!

De'abia acum am aflat, cand m'am intors. Zice ca un deshtept de dobitoc de functzionar, nu stiu daca la nivel de intreg Bucuresti sau separat pe sectoare, a interzis mersul cu rolele in parc, cat si mersul pe bicicleta sau statul pe iarba.

Imi zice Flo, in drum inapoi de la aeroport: "Auzi tu, m'am dus duminica cu Marta in parc la IOR sa se dea cu rolele si nu mai are copilul voie. "

Si Flo, care altminteri este o persoana retinuta si empatica si careia nu'i place sangele degraba varsat, o da intr'o serie de invective feminin-politicoase la adresa dobitocilor. Marlanilor. Guvernantzilor.

Drept pentru care, cu toata stima, dom' Negoita pentru ce
ai facut pana acum prin sectorul asta in care ne taram zilele, te anuntz solemn ca suntetzi prosti. Toti. Si tu, si Oprescu, si Chiliman, si Zgubilan, si Mitzorlan, si Mitocan, totzi ashtia care conducetzi Bucurestiul. Prosti cu diploma. Si cu insigna de primar, arhitect-sef, director economic, gardian, patafizician si ce altele alea mai suntetzi voi pe acolo, prin breasla aia a voastra administrativ-ciorditoare.

Pentru ca parcurile sunt facute sa te simti bine in ele, mai momarlanilor mai, nu sa simti gust de puscharie si de interactiune cu gardieni agramati si dobitoci si agresivi si violenti si rai si cu figuri patibulare.

Drept pentru care va rog, toti astia care aveti gura pe Internet, sa urmati vorbele lui Petreanu si ale lui Cabral si ale Textierului (si, sunt sigur, ale multor altora) si sa le adresati duios doo sfaturi:

a micutz) Muriţi, dă-vă dreaq (cf. Petreanu).

si, la fel de important,

be micutz) Va mai voteaza mumu, ma bolovani de peshtera. Ba comunishtilor. Mai marlanilor...



:(

1 comentarii:

Dan Selaru spunea...

Eu o invat pe Ioana sa mearga pe bicicleta in parcare. Am impresia ca vor sa ne duca la exasperare.