joi, 2 aprilie 2009

Senzațional! Din Fundu Moldovei

"În ce privește scandalul, tot tradițiile românești au consacrat faptul că, la români, apărarea onoarei nu se poate face fără strigături."

Deci Caragiale este mic copil. Biet contabil fără talent. Iremediabil conțopist pe lângă acest geniu al expresivității românești din Fundu Moldovei.

Deci dacă nu citiți habar n’aveți ce pierdeți. Deci cine nu citește nu înțelepțește. Pe bune : un text obligatoriu de citit pentru toate clasele și stările sociale, emoționale și mentale. Imediat. Obligatoriu. Lectură elementară și fundamentală. Din Fundu Moldovei.

A, și încă ceva : eu v’am spus să nu vă căsătoriți. Nu m’aț ascultat.

Țz țz țz. Ce oameni. Ce încăpățânare.

LOL. Courtesy of Sorin. Care știe el ce știe și nu se căsătorește nici în ruptul capului.





:rofl:

13 comentarii:

cti97 spunea...

am primit-o si eu pe mail si ma asteptam s-o transforme careva in viral pe blaoge :)

Constantin Gheorghe spunea...

Chiar aşa, Caragiale s-ar fi simţit umilit citind asta! Mi-ai făcut ziua mai bună. Şi Dumnezeu ştie cât de multă nevoie aveam!

Turambar spunea...

:) Ce face sexu din om si din retorica si din starea de fericire, nu?

:) :rofl:

Lucia Verona spunea...

Aşa ceva nu există :))))))))))))

joe spunea...

ce vrajeala...

Unknown spunea...

asta intra la categoria "cacarea pe sine de ras" :)))

Anonim spunea...

asta-i lansata de SRI, va spui io:). am primit-o si eu pe email, la prima ora, de la unu' din Bucuresti. Pe urma, o vad insirata peste tot pe bloguri. Acum o ora, deja primesc a doua oara pe mail...
ceva e putred(inca ceva!:) in Romania:).

Turambar spunea...

lol. neaaah, n'are cum. nu e in stare sereishtii sa'i duca mintea la asha frumusetze de tecst literar. la asha meshteshug de limba de lemn cu suptili curentzi ironici. la asemenea intorlocari de fraze care l'ar baga in mormant din nou pe Mushatescu.

eu cred ca e scrisa de'un nepot dupa verishoara de'al lui Ion Creanga. The genetic talent runs deep within the veins of the generations.

:D :rofl:

Je spunea...

Mdeah... Cam asta e tot ce se mai poate spune. Sa faci analiza e cam degeaba acuma si oricum nu suntem la sezatoare. Boala sau nu, poate are dreptate si " omu' nostru' ". Din pacate cazul e cat se poate de real, eu fiind cat se poate din zona. Ea e aproape medicul meu de familie, chiar unul destul de bun si atent. Acum sa recunoastem, fara gluma, ca orice afectiune trebuie tratata cat mai din timp si cu cea mai mare atentie si sarguinta pentru a nu produce efecte cat mai grave asupra bolnavului, asa ca poate are si ea dreptatea ei. Oricum, toata lumea are dreptate (daca tot au voie...).

dhaarth spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
dhaarth spunea...

spunea...
leshinator, superb, viata adevarata, curat-murdar. nu am cuvinte la mine :))))))))))))) ---- un aspect mi-a atras atentia, totusi, un aspect asemeni unei roci neprelucrate ce vine in stare bruta si asta ii da si frumusetea: "Eu nu am avut de unde sa fac rost de pusca pentru a scapa de pedeapsa. Atunci de ce sa fiu amendat?". Asta si pe langa faptul ca daca ar fi fost cineva sa-l fi avertizat in privinta nimfomaniei, il aduc inspre mintea sclipitoare a unui avocat, dar nu unul ce vrea bani, ci unul cu mintea "simpla", ce-l face sa poata spuna adevaruri nespuse: unul care da o palma, ia amenda si unul care impusca oameni, scapa fara nicio pedeapsa. Oare cat de impamantenita sa fie deja in mintea poporului in sanul caruia traim si noi, ca lucrurile sunt putrede si pentru ca vin (contra)exemple de la cap spre coada? --- Daca ii vom apara pe acesti oameni sa aiba parte de dreptate, ne va fi si noua mai bine; "parerea mea..." --- si pe de alta parte sa se controleze nimfomania cumva. sa se elibereze retete si sa fie oferiti voluntari pentru tratamentul saracelor paciente. da, si sa ajunga la toti! suntem mai multi ce vrem sa servim patria cumva ;P

Turambar spunea...

:) Deja incep sa ma gandesc pe cine stiu care poate elibera retzete.

:p

gigel spunea...

nu pot sa spun decat , asa este la ,,Dispensarul uman''. M-a miscat indulgenta romanului politist care aplica a doua oara , o amenda mai mica , recidivistului inca nedivortat ; faina.