joi, 23 aprilie 2009

Sa nu uitzi, Gheorghe

Gheorghe, azi de ziua ta, poftim cadou de nu'ma'uita.

Adica sa nu uitzi de unde vii.

Auzi, Gheorghe? Ia uite ce scrie aici, ma omule, la cartea Internetului. Scrie ca nu e cum stiai tu. Mai Gheo ma, tu credeai ca eshti plugar? Nici vorba, ma Gheo ma. Tu eshti luptator, bre. Tu eshti calaret, ma. Tu eshti stralucitor, mai nea Gheorghe. Ce credeai dumneata, ca'i asha ushor: ia plugul de coarne si hais si cea? Neee. Nea Gheorghe, lasa boii si cumpara'tzi cai. E vorba de cai in povestea asta.

Aoleu Gheorghe, stai un pic ca'i groasa! Ia uite ce scrie aici in cartzile astea care te strica la minte: ba tu eshti pagan ba! Aoleu Gheorghe, mai rau: ba tu eshti zeu ba! Gheorghe, fugi repede sa te spovedeshi si impartasheshti, ca mare pacat a cazut asupra capului tau. Gheorghe, sa nu te mai prind ca intri in casa, ma Gheorghe ma, ca tu eshti zeu si pagan si stralucitor si luptator si calaret si rau. Sa stai afara, in grajd, cu calul si cu cainele tau...

Gheeoorgheee! Tu eshti calare pe cal, ma Gheorghe ma, cu cainele dupa dumneata, sa omori naiba cea de balaur. De mult, ba Gheorghe ba, de muuult. Cand umblau scitii aia de sarmatzi pe aici si'i invatzau pe traci cum sa stea in sha.

Sa nu uitzi, Gheorghe. Sa nu uitzi...

Si'am incalecat pe'o sha
Shi v'am spus povestea asha
Calaretz de la Drobeta
Geto-Daco-Scit sadea
Rasboinic cu secera
Cu sapa si iedera
Velerim si Velerea







PS: Ultimele doua imagini de pe Cultura-Romana.com, un loc unde unii au multa rabdare si multa patima :) :wink:.

2 comentarii:

Anonim spunea...

"Cat priveste pozitia lui Crin Antonescu pe locul 2 in intentiile de vot la presedintie, trebuie sa stiti ca acelasi procent obtine si in sondajele INSOMAR si CCSB - adica in sondajele comandate de PDL si PSD. Supararea dvs. este data deci de faptul ca BCS a spus primul acest adevar." Comentariu Bruno Stefan. Sa fie oare adevarat ? A comandat PSD sondaje la CCSB in care Crin Antonescu este pe locul 2 ? Ma cam indoiesc, dar Turambar nu ia atitudine fata de ceea ce sugereaza dl. Bruno Stefan ?

Turambar spunea...

Sondajul CCSB nu a fost comandat de nimeni - reprezinta sondajul periodic realizat de noi.

Turambar nu ia atitudine fata de ce spune dnul Bruno din doo motive:

a micutz) pe Turambar nu il intereseaza ce spune dnul Bruno

b micutz, shi mai important) Turambar a fost plecat zilele astea din tzara intr'un scop nobil: sa'shi rupa oasele si sa bata la dujmani, impreuna cu echipa Old Boys Rugby Bucuresti. Drept pt care pe Turambar l'a durut la basca si de sondaj, si de cutremur, si de toate subiectele mici si bicisnice in care v'atzi svarcolit.

Ceea ce va doresc si Dvs.