miercuri, 22 aprilie 2009

Da

Da, adica doneaza. Cu caciulitza pe a. Da sange.

Sau, daca nu ai AB pozitiv, citeste si da mai departe.

Aici, la finix.

Dacă da e bine. Dacă e AB pozitiv e excelent. Alexandra Mihaela Tudor are 11 ani şi suferă de aplazie medulară. Va fi operată la un moment dat, dar până atunci are nevoie de transfuzii zilnice. Dacă nu se găseşte suficient sânge AB pozitiv fata va muri. Aşa că dacă aveţi în voi AB pozitiv, marş la spitalul Fundeni, secţia Pediatrie, şi ajutaţi-o pe fata asta. Dacă aveţi altfel de sânge daţi vestea mai departe, poate s-o găsi cineva. Mulţumesc.



5 comentarii:

finix spunea...

Mulţumesc frumos.

Dan Selaru spunea...

Am dat-o mai departe.

Turambar spunea...

@ Finix: You're welcome, mate :friends:

@ Dan Selaru: Spasiba, mate :friends:

Anonim spunea...

Ab pozitiv este primitor universal (atita timp cit RH e acelasi - in cazul descris pozitiv) E adevarat ca e o grupa rara dar asta nu creaza probleme dat fiind ca accepta orice alta grupa.
Apelul umanitar pare a fi spam (sau poate s-a strecurat o greseala in denumirea grupei - in care caz oamenii cu grupa AB+ care se duc sa doneze nu sint de mare ajutor pentru ca ei desi accepta singe de la orice grupa nu pot dona decit celor cu grupa lor!)

Turambar spunea...

M'am gandit si eu la asta. Stiu ca AB primeste de la mai multa lume (modulo acelasi RH). Dar m'am gandit ca spam ar fi fost daca cerea un reply sau trafic sau ceva in genul asta. Asa, ce face? Te trimite sa dai sange la Fundeni. Macar atat...