vineri, 3 aprilie 2009

Angela viseaza mai departe

Asked at a news conference on Wednesday what she thought of Obama, Merkel responded: "I would say that he is well-equipped -- physically, mentally and politically."

From Huffington Post. Via Mihnea.

Pai va datzi voi seama ce orgii e in capul alora de la G20? Mai ales al doamnelor (na, ca sa fiu misogin)?

Tz tz tz. Ce oameni. Ce caractere. Ce politicieni. Ce scopuri nobile. Sau, cum ar spune psihanalistu de servici: ce fantasme, dom'le...

:)


6 comentarii:

gogupintenogu spunea...

Pai da, dar nu stiu ce legatura are cu G20.
Stirea e din iulie 2008. Si obama tocmai venea la Berlin. Si nu era inca presedinte. Si era vara. Si era cald

gogupintenogu spunea...

Si era caldura si pe la Huffington Post si mai ales la Reuters. Pentru ca ce a zis distinsa cancelaresa ar trebui sa insemne: cel ce a reusit sa se iasa invingator din alegerile preliminare, cu siguranta dispune de forta: fizica, psihica, politica.

Turambar spunea...

Stiu. Am observat si eu intre timp ca era vorba de vizita lui Obama la Berlin cand era in campania electorala. Dar afirmatia lui Merkel tot faina ramane (fortza fizica, da?).

:)

vera spunea...

Draga, madam Merkel, care mi-e profund antipatica, even though successful, nu e de vina ca dta citesti prostii in ce a zis ea. She meant: he is young, he is strong, he can take it.
Acu, daca esti infantil - in stadiul de ado intirziat, tu esti cel care tre sa-ti rezolvi problema, ca-ti cresc fetele si Marta vine tare din urma si sa fitzi amindoi adolescenti in acelasi timp ar fi cam hazardat.
Da am alta treaba cu tine: ai muzici cu Alexis Korner?

Turambar spunea...

:) :p

Korner? Nu am, dar pot face rost. Let me remember, din prima mea perioada de adolescentza intarziata, de cand aveam 20 de ani: Mayall si cu Korner, cei doi piloni albi ai blues'ului?

Da, cred ca asha este (fara sa mai verific). De ce? Vrei Korner? Sau ma sfatuiesti sa ascult Korner?

vera spunea...

Da, acela. Cum zici.

Nu te sfatuiesc nimic, nu esti material de sfatuit; ca si mine, stii prea bine ce vrei. (Daca mai e o ocaziune ca cea cu Ogi, atunci da, dar in mod exceptional!).
Caut un cintec si, de fapt un disc, dar nu stiu care este.
Cintecul se cheama 'Corrina, Corrina'.
Uite versiunea standard:
http://www.youtube.com/watch?v=thAbnp5EC-U

Si uite ce face Alexis Korner dintr-o mica melodioara de cacao:
http://www.youtube.com/watch?v=ckJ8ZhAmpU0&feature=related

Nu stiu pe ce disc a aparut Corrina, poate ca pe unul din astea care apar in video, eu nu am reusit sa vad. Discul trebuie sa fie de pina in 1971, the latest.