joi, 19 martie 2009

Those were the days

Courtesy of PigBrother. Care, ca si noi, restul nostalgicilor, stie de care parte a secolului era mai fain sa fi trait.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Stii ce spunea Pittis pe vremuri? Ca si muzica e ciclica si ca "frumusetea" acelor ani se va intoarce. Insa tre' sa ajungem la fundul sacului, pentru a nu mai ave unde sa cadem! Acu eu ma inteeb ac un necunoscator: OARE AM AJUNS CU MUZICA, LA FUNDUL SACULUI, DIN PUNCT DE VEDERE AL CALITATII?

Turambar spunea...

Tare ma tem ca saracul Pittis, Dumnezeu sa'l odihneasca, se insela si ca nu e ciclica, si ca din acest rahat estetic nu prea ne vom scoate usor. Nu stiu daca suntem la fundul sacului, dar stiu sigur ca nu prea vor mai veni usor vremurile alea in care sa colcaie creativitatea, cum colcaia atunci. Crosby Still Nash and Young. Beatles. Rush. Renaissance. Yes. Pink Floyd. Led Zeppelin. Police. King Crimson. Jefferson Airplaine. Jethro Tull. John Mayall. Cream. Erid Burdon. Doors. Janis. Jimi. Taste. ELP. Mahavishnu Orchestra. Miles. Brubeck. Chick Corea. Gentle Giant. Wishbone Ash. Deep Purple.

Si astia sunt doar aia care'mi vin in cap pe repede inainte, la dicteu automat. Ca daca stau un pic sa ma opresc sa gandesc, umplu trei pagini de trupe.

Mama ei de productie de rumegus. Mama lui de marketing.

:/

Anonim spunea...

O "aroganta" din 14 martie. Enjoy :)
http://moscalifar.eu/?p=5976

Turambar spunea...

Aha! Deci de la tine l'a furat Moshe&Mordechai. De pe e-mail, nu?

:) :p