luni, 23 martie 2009

Stance: Dangerous Liaisons








8 comentarii:

Anonim spunea...

ooo, da, în Această ecranizare!

Turambar spunea...

Unul din filmele anilor '90, doamna. Bijuterie de pricepere si de joc actoricesc.

Anonim spunea...

Domne, MP era de o frumusetze foarte speciala, perfid bolnavicioasa, iar ala mi-a dat frisoane reci pe coloana vertebrala. Tipul joaca ceva de speriat. Cu aerul ala de rautate perversa si plictisita, pe labe de catifea, ready to jump! Cu vocea aia, sa-i dai palme, de prostit demoazele inocente, care vin direct de la maicutze. Pff!

Turambar spunea...

Sharpe, doamna. Venin, doamna. Decadentza, doamna. Perniciozitate si sadism si rafinament de frantzuji amorali si imorali si aristocratici si putrezi si culti si rafinatzi si cu gandul numai la babardeala.

Arta, doamna. Film, si iluzie, si placere perversa, doamna.

Tz tz tz. Ce gusturi avem si noi, doamna.

Tz tz tz. Sa vina un potop si'o ploaie si un iures de foc, sa ne spele de pe fatza pamantului, sa lase Romania asta curata luminata, plina de ciobani feciorelnici, virgini la minte si tari in pumn si in bata si in mataranga si in stremeleag, feciori care nu'shi spurca ei mintea cu asemenea putreziciuni scarboase, cu asemenea cordeli telectuale.

Ei cu Mioritza, doamna...

:)

Anonim spunea...

Urit, urit sa culpabilizezi zoofilia impusa de conditii de viata dificile.
Pe de-alta parte voiu sa stiu: esti fericit cu Crin al dumitale?

Turambar spunea...

LOL. "zoofilia impusa de conditii de viata dificile". Ce tandru suna! Cat de empatic! Si de cald, si de matern. Ca la terapie, la Rogers... Genereaza asha, nishte imagini poietice, pe care din motive de context public nu pot sa le vizualizez cu vorbe, ca'mi vine dracu' Politzia la usha shi ma intreaba de buletin.

:rofl:

Crin? Al meu? Sa moara pisica zoofilizata violent daca am eu ceva de'a face emotional, mental, atitudinal, meteorological sau ferometal cu Crin. Ca si cu Tariceanu, de altfel. Eu cu liberalii, doamna, de la pash'opt incoace. Cu liderii lor, mai putzin. Am, asha, o ushoara durere in zona bascara cand ma gandesc la ei. Dar mai apoi fac eforturi sa'i uit, inchid ochii, injur in gand si votez din printzip.

Pana m'oi supara pe viatza si pe lume shi m'oi hotari sa votez cu domnu' Iliescu. Da' poate ma hotarasc si eu ceva mai repede, sa nu moara dracu' hoashca cea comunista inainte sa gasesc eu drumul cel rosh al Damascului...

:D :p

Anonim spunea...

Pai, poti sa te hotarasti de acuma. Ai vazut lista PNL pentru europarlamentare? : Daianu nu e pe lista si refuza sa comenteze, iar pe primul loc, suspense: Norica Nicolai, nu i-ar mai muri multi inainte. Cum zicea un comentator pe un forum: PNL - drum bun pe calea extinctiei!
Friends.

Turambar spunea...

Mda. No comment. Mai am eu un prieten care ma ciocane cu acribie la cap in privintza asta. Dar eu nu si nu. Sunt capos, doamna. Tot cu dobitocii cred ca o sa votez. Din inertzie? Nu stiu. Sau imi bag picioarele si'mi vad de sondajele mele. Sau ma uit la un meci de rugby, studiind pe propria'mi persoana efectul dezamagirii asupra (non)participarii la vot.

In orice caz, sunt mahnit. Norica Nicolai nu este liberala. Este o catza agresiva, care seamana la fizic si la vorba cu Mariana Buruiana, sau cum naiba o cheama pe securista aia peremista (Daniela, parca).

Deci ramane cum am stabilit. Deci mama lor... :(