vineri, 20 martie 2009

Romania - Portugalia

Romani, va ordon trecetzi pragul!

Pragul de la casa. In afara. Maine. Adica azi. Adica sambata 21 martie. Adica orele 14:30. Adica Stadionul FRR, cel de la Arcul de Triumf, de langa Manastirea Casin.

Pentru ca maine echipa de rugby a Romaniei are meci mare meci cu echipa de rugby a Portugaliei, de la orele 15:00.

Deci maine toata lumea isi pune tricourile galbene (sau albastre, depinde ce model aveti), ia masina / metroul / taxi-ul / autobuzul pana la Arcul de Triumf, ia si un steag tricolor daca are prin casa, se imbraca mai bine si vine sa urle cu entuziasm: Hai Romania!

Pentru ca, indiferent daca ii batem sau nu pe portughezi, noi tinem cu Romania si nu suntem carcotasi.

Dar va spun eu: ii batem.

Crouch... Touch... Pause... Engage!



Pentru cei dintre Dvs. care locuiti in Sighetul Marmatziei, in Oradea, in Suceava, in Oravitza si in alte locuri care fac deplasarea pana la Arcul de Triumf ceva mai dificila, puteti urmari meciul pe TVR 2. Incepe la orele 15:00.

PS: Poimaine, duminica, tot pe TVR 2, sa nu uitati sa va uitati la orele 18:00 la Tara Galilor - Irlanda, o adevarata finala a Turneului celor Sase Natiuni.

Iar maine dimineata, ca si incalzire pentru meciul de la 15:00, puteti urmari la orele 9:15 un meci de exceptie din Super 14: Waratahs vs Crusaders. Adica cea mai tare echipa de club din Australia cu cea mai tare echipa de club din Noua Zeelanda.

Programul de rugby din zilele astea aici.

14 comentarii:

mackerelfish spunea...

în galben, să trăiţi. fără steag, să trăiţi.
cu 'bine, mă!' şi 'du-te!' şi 'hai odată!' pe varii tonuri.
cu degetele de la picioare zgîrcite, de emoţie.
cu fundul amorţit pe graden.

păi da, zic să facem galerie. normal că-i batem.

Anonim spunea...

PE EI!!!! CU CINSTE SI ONOARE!!! LOL'S

Anonim spunea...

Ce meci ieri la Wales - Ireland !!!
Incredibil suspansul pe final! Nu credeam ca irlandezii vor reusi Marele Slem cu o echipa talentata, dar care a ratat, fara exceptie toate competitiile importante!
Acest meci arata cat de frumos e rugbyul si parca imi trece supararea dupa infrangerea umilitoare cu Portugalia!

P.S. Nice to meet you ! ;-)

Turambar spunea...

Nice to meet you too, Fly Half! Nice to meet you, Mack!

Intr'adevar, drama din cea de'a doua repriza a meciului Tara Galilor - Irlanda a mai spalat din gustul amar al celei de'a doua reprize Romania - Portugalia.

Am infrant... :)

Chiar daca am tinut cu galezii, recunosc ca irlandezii meritau sa castige Marele Slem. In fond si la urma urmei, tot celti sunt, nu'i asa?

Anonim spunea...

Trist mon cher, sinucigas de trist, mai ramane sa ne bata Andorra sau Liechtenstein (asta daca reusesc sa produca minim 15 jucatori din echipele combinate de bridge, table, sah, go, ping-pong) sau de ce nu ehipa de aur a Angliei din 1971....
Si cand te gandesti ce bani au fost bagati in curul acestor nulitati, complex la mogosoaia, cantonamente in tari serioase, antrenori, prime etc...
BTW datorita spectaculoaselor rezultate ale echipelor de fisssby de-a lungul timpului avem daca nu ma insel cel putin trei personaje care au indemnizatie pe viata de merit sportiv... HA HA .
Tov. Morariu ar trebui sa-si ia numele de Modest Morariu, dar ghinion, tizul chiar a facut ceva in domeniul sau
Bogdan M.

Turambar spunea...

:(

Nasol. Chiar a fost una din zilele amare pt Romania

:(

mackerelfish spunea...

irlandejii au făcut frumos, jaba...
cît despre noi, mai bine să nu deschidem subiectul. mama mă-sii X(

ps: u 2!

Turambar spunea...

:) Chiar m'am bucurat pt irlandezi. Spre sfarsitul meciului eram deja convertit la verde :)

Iar in privinta romanilor, ai perfecta dreptate. Depresia salveaza memoria.

Me 2 :)

Unknown spunea...

tiii, le-am pierdut pe-amundoua :( plus sansa de-a ne revedea la berea de dupa :( si stii de ce?!? finca tz'ai schimbat fiidul da ereses, d'aia :((( las' ca ne mai vedem noi, ca-n bancu' cu crocodilu' :)

Turambar spunea...

Fiiduul ereses? Nope. Acelashi since the day before the beginning of time. N'am mishcat nimic, n'am schimbat nimic. Vezi sa nu fie in Firefox'ul tau.

Lasa ca ne vedem la urmatorul meci, cand mancam bataie de la nemtzi la noi acasa :) Berea o dai tu. Eu aduc lamele de taiat venele patriotice.

:)

mackerelfish spunea...

mai bine le lăsăm lungi, mă gîndesc. patrioticele.

s-au stabilit retururile?

Turambar spunea...

Yeah. You might be right.

Nu stiu nimic de retururi. In primavara viitoare. Pana atunci, vine criza, trece criza, vine incalzirea globala, trece incalzirea globala, invie dinozaurii, omoram dinozaurii impreuna cu padurile patriei. Deci e timpuri geologici sa se intample chestii, daramite sa avem un nou antrenor, sa invatam fundamentele acestui nobil sport, sa invatam jocul pe trei sferturi, misterioasa pricepere a placajului.

Cum spuneam: chestii...

:/

mackerelfish spunea...

"Certainly Maybe" ;)

...să şutăm PRINTRE beţe, nu pe dinafară... eh. barem în repriza a doua am mai recuperat de la margine. nu că ne-ar fi folosit la ceva, după cum s-a văzut.
care trei sferturi? şosete?

:))

Turambar spunea...

Yup. Uitasem: sa dam cum trebuie la betze.

Trei sferturi? Da, sa purtam sosete trei sferturi si sa stim dracului sa fugim repede cu ele in picioare. Ca asa de enervantzi sunt cand nu dau drumul la minge pe shtrampi... aaa, pe trei sferturi. Numa numa.

:)