joi, 19 martie 2009

Oh no! He's dead!

Oh no! They've killed Benone Dolanescu. A murit Dolanescu, maica! Si mare jale si suspin, si intreita intristare se abatu asupra bietei noastre tzarishoare, atat de mult incercata de vicisitudinile istoriei si ale mortii.

Drept pentru care, cu tremur in glas si cu durere in suflet, dedic aceasta melodie de jale intristatei familii, indureratilor fani si neprecupetzitei televiziuni Tembelitatea TV, care m'a futut la melodie jumatate de trafic de Bucuresti in seara asta, in timp ce ma intorceam de la rugby, la radio, despre cum a murit Dolly si cat de trista este viata si cum sufera nepotii lui in fata casei si cum toti artistii il omagiaza gloria si talentul si permanentul.

Ba fratzilor ba, OTV e mic tratat de contabilitate pe langa ce faci blambecii astia cu urechile, respectiv ochii nostri cateodata.

Deci, doamnelor si domnilor, intristata asistenta, sa plangem si sa suferim. A murit Benone Dolanescu. Viata nu mai poate fi la fel... :/



PS: Sunt tare curios cum vor suna osanalele de jale cand o sa moara Plesu. Oare vor face editie speciala, sau va fi acolo un amarat de 30 de sec de ecran cu ferpar, in care sa puna doo vorbe, asha mai la mana a dooa?

Tz tz tz. Ce tzara. Ce televiziuni. Ce caractere si ce drame. Tz tz tz...

:/

14 comentarii:

Turnofftheglory spunea...

Plesu?Lingaul dictatorului?Falsul ala?Cum iti permiti Turambarre e intelectual nesimtit plimbat de Basescu cu avionul.Tradatorule daca tu bagi Pearl Jam eu o sa bag AC/DC.

Turambar spunea...

Please no politics here. It's a serious matter: Benone Dolanescu a murit. Lumea plange, si tu...

Tz tz tz. Taci din gura si asculta Pearl Jam. De suparare, de trei ore numai asta fac (courtesy of YouTube).

Of of, mai mai. Cucu' si pupaza!

Anonim spunea...

Of, of, măi,măi. Bine că am intrat p-aci, altfel credeam că îs dusă cu pluta şi singură pe lume :))))

Ascult. Pssst! :))

Turambar spunea...

Nu suntetzi singura, doamna. Atz vazut catzi erau la concert, acolo la baietzii aia tineri si furioshi? Aproape totzi aia sunt si acum in viatza. Deci e de bine.

Ca nu sunt in viatza in Romania, asta e alta mancare de peshte. Pe aici, tinerii furioshi il plang pe Dolly. Deci nu e de bine.

EveeeeeeeeeeeEEEEEn flooOOOOwWW!!

Anonim spunea...

Cu scuzele de rigoare ca te contactam asa, dar deocamdata este o modalitate buna. Speram sa nu ne arunci intr-un colt.Apelam la oameni inteligenti si cunoscuti in blogosfera. Dupa ce vei citi acest comunicat, daca ai disponibilitatea sa te inscrii ar fi ok si cred ca ti-ar placea sa fii si un promotor al blogosferei bucurestene. Poate ne contactezi pe mail ( valecano@yahoo.com )sa discutam. Poti chiar sa ai propriul eveniment despre ceva anume …depinde doar de tine.
Acesta este comunicatul:
"Mesaj important pentru bloggerii din Capitala!
Pe 30 mai sarbatorim Ziua Bloggerilor Bucuresteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiectii, târguri de blogging, expozitii, vânzari de produse ale bloggerilor, petreceri etc.
Informatii si înscrieri pe ZBB-2009.RO.
Trimiteti mai departe mesajul sa circule in blogosfera. Multumim"

Nu este o competitie unde premiile se dau dinainte, vor fi doar oameni destepti acolo...

Anonim spunea...

Asa e mai OMULE. A murit, hai sa facem misto...

mackerelfish spunea...

nu era benone sinulescu? şi ion dolănescu?

Dan Selaru spunea...

Se spune bulambeci.

Turambar spunea...

@ Organizator ZBB: Sorry, mates. M'as simti aiurea. Ce sa fac? Happening cu bilutze? Neah. Not my type of awkwardness. Mi'a trecut vremea de astfel de spiritisme.

@ Moshu Califar: In fiecare zi mor mii de oameni. Si se nasc mii de oameni. Ar trebui sa fim tot intr'o plangere si intr'o bucurie. Nu am nimic cu Dolanescu (ba am, dar nu cu moartea lui). Am ce am cu televiziunile care se tabloidizeaza si mitocanizeaza pe zi ce trece. Ma seaca sa vad astfel de patetisme ieftine, de Mahabharatta de Feteshti. Therefore, angst and rautacisme. In rest: Dolanescu a murit. So what?

@ MackerelFish: Stiu: e Ion Dolanescu. In mod voit am zis Benone Dolanescu. Cucu si pupaza...

@ Dan Selaru: bulumaci. Stalpii aia care se pun la gard.

:)

Anonim spunea...

nahnah, mă scuzaţi, era prea devreme pt. mine cînd am citit...

Anonim spunea...

Dragule ... nu pui urgent de-un CATI cu intrebarea cine e adevaratul Elvis al romaniei? , iar daca reusesti sa te suprapui cu transmiterea inhumarii ... poate incerci s-o predictie de comportament ... "Daca duminica s-ar organiza o nunta ... ce artist popular ati dori sa ascultati? "
Pun pariu ca iese cel putin la fel ca EBA :(

Sorry nu m-am putut abtine. Poate vreodata ne gandim serios daca sondajele sunt facatoare de stiri sau de predictii.

Turambar spunea...

Sondajele sunt facute pt ca le'a cerut clientul. Clientul, trustul media, televiziunea, se hraneste cu trupuri proaspete, calde. Stii si tu f bine ca peste tot este la fel, ca nu stuntem singura tara unde televiziunile sa comande sondaje pe teme de actualitate.

Anonim spunea...

dap. stiu. Insa nu stiu cum ar trebui facuta distinctia intre stirologie si predictologie :))

Turambar spunea...

Stirologie este cand e facuta de nasoii din presa, care manipuleshte si mintzeshe (pardon, oops, uitasem: stimatul client; scuzati, nu mai fac).

Predictologie este atunci cand distinsii sociologi fac sondaje si avem intotdeauna dreptate. Cu ecsceptzia momentelor cand nu avem dreptate.

Everything can be easily and accurately predicted. Provided the temporal range and the marge of error are large enough.

Stii cum spune unul din principiile de baza ale economiei, nu? Predictzia este foarte dificila, mai ales cand se refera la viitor.

:) :p