luni, 2 martie 2009

De retour

5 zile. I mean, cinque jours. Deux d'entre elles, voyage - fatigantes. Le rest - Paris. Aussi fatigantes (les soles des mes pieds sont tout a fait dechirees), mais vraiment belles.

Et en plus, la cherise: 79,650. Ca fait bien d'etre au millieu de deux villes qui regardent deux gangs des foux.

Beaux foux. Sauvages foux.

Daumage qu'ils ont gagnes.

:( :) :thumbsup:



PS: Pozele nu's ale mele. Am facut si eu. Later. De'abia m'am intors... Chiar au iesit niste poze faine. Mai ales Tanagra, la Orsay. M'am indragostit de ea.



:)

5 comentarii:

Belle de Jour spunea...

aha...deci muzee, deci l'age mur, deci d'orsay, deci cultura, deci pas place pigalle (desi si aia e cultura). si nope. nu, nu ma mai enervez. de ce? de gustibus...de mozart :D
mda...era cat pe ce sa zic si io bravo pentru un sondaj aparut cand erai tu plecat pe taramurile galice dar ma think ca nu e al tau. asa ca nu zic nada, caci nu e frumos sa feliciti pe altcineva pentru unele lucruri. e clar ca sondajul "comes from the blue" data fiind excursia ta taman in perioada in cauza...:)
roblogfest:P

Anonim spunea...

si meciu' cum a fost ?

Turambar spunea...

Sondajul e al nostru. A fost pur si simplu realizat while I was away (se poate: e o institutie). Place Pigall? Am fost si in Place Pigalle. Am si mancat.

Meciul? 80 de mii de oameni. Meciul? Fain. Meciul? Nu am intzeles nimic din el. Trebuie sa'l descarc sa'l mai vad o data, sa intzeleg si eu de ce mama ei de viatza au batut francezii.

Voi reveni. Acum busy.

Mozart? Sa nu ma intzelegi gresit: imi place. Imi plac si concertele de pian, si cele de vioara, si simfoniile. Doar ca le gasesc un pic pedante, spre deosebire de Requiem. Mama lui de roccoco, ca nu pot sa ma invatz cu el. Tot goticul e baza fundamentului temeliei :)

Place Pigalle? Imi pare teribil de rau ca nu mi'am facut poza cu Originea Lumii. I'am facut poza, doar ei (dansei, ca sa fiu politicos). Dar trebuia sa ma trag si eu in poza cu ea.

:p

Anonim spunea...

baza inferioara a fundamentului temeliei de jos - deci, da?

Turambar spunea...

Vrei sa zici baza fundamentala a infernului temeinic.

Arta, soro, nu vorbe.

:)