sâmbătă, 21 februarie 2009

Un act sexual literar

lol. ce inseamna o furie sincera, dezinteresata, dezinhibata si plina de hormoni bine directionati. ce poate sa faca un pic de shukar din om, atunci cand scapa presiunea printre ochi. pe nas. pe urechi.

I'auzitzi voi aici, stimati romani de rit ortodox, ce duios ne canta Nea Cosmos doina fierii din caval:

Sînt absolut convins că meritaţi drepturi de autor dacă eu cumpăr un volum de poezii, dar să vă fut în gură de distruşi, dobitocilor care sînteţi, că prezenţa unor poezii moştenite de voi în manualele şcolare reprezintă exact reclama gratuită pe baza căreia moştenirile voastre sînt celebre şi apoi căutate a fi cumpărate complet în volumele ălea pizdoase care vă bagă vouă bani în buzunar.
(Cititi si restul: e ubercool.)

Ma rog: stiu ca vetzi zice ca registrul lingvistic este de deplans. Ca romanii astia nu mai stiu sa vorbeasca decat in injuraturi. Ca generatia noastra este depravata, declasata si decimata la creer.

Dar, distinsi academicieni: cata gratie felina si cata autenticitate in acel "vă fut în gură de distruşi, dobitocilor care sînteţi" atunci cand este vorba despre poezie. Va rog sa apreciatzi acest mise an abyme, acest catharsis de cap in gura, acest strigat de cor antic beat cu palinca de pufoaica. Asha vorbeau profetzii si shamanii pe vremuri, doar ca nimeni nu a avut curajul sa ia steno de pe discursurile lor.

Ah, de'aia iubesc eu blogurile... :)

7 comentarii:

Belle de Jour spunea...

Mda, am fost de curiozitate. Si, din pacate nu ai dreptate, e o reteta atat, nimic in plus si in minus, o tentativa de ...enfin. Nici mitocanii nu mai au stil in ultimul timp.
we placut.

Anonim spunea...

Ba mitocanu' are stil, dar nu e stilul tau. Pe de alta parte tu te apropii de subiect considerind ca abordarea mea este prima. Absolut eronat. Eu am presupus ca celelalte cai au fost deja consumate.

Viata nu e roz, doar ne mintim singuri in acest sens...

Belle de Jour spunea...

Mda..am lasat SI un comentariu la comentariu.
Acum si aici fac o noua precizare, dar legata de alt termen (decat cel de "semi-doct"): Constatarea referitoare la mitocani din comentariul de mai sus este generala-deci, NU am spus X este mitocan. Pur si simplu am afirmat ca ei/mitocanii/ nu mai au stil in ultimul timp. Astfel daca tu iti te semnezi cu "mitocanu' de X" asa ceva se cheama auto-etichetare si asumare de identitate (fie ea si pe net).
Asta era o precizare necesara chiar daca este facuta pe alt blog decat cel unde a aparut postul care este subiectul discutiei.

Anonim spunea...

e clar ca ai stat prea mult pe linga avocati. doar aia lasa sa se inteleaga ceva si pe urma nu mai recunosc nimic, dar cu argumente imbatabile.

o constatare generala pe seama unui subiect dat implica implicit implicarea subiectului in incadrarea generalizata. avocatii pe linga care stai nu sint cei mai buni...

in plus ce imi asum eu e problema mea, desi vad ca te-a deranjat... ai inceput sa te scuzi cum ca nu m-ai facut mitocan. doar ai aruncat o vorba, nu?

ia ce urare vrei tu, succese sau succesuri. avem de toate...

Belle de Jour spunea...

@Nenea Cosmos
Nu m-am scuzat (pentru ca nu ma acuz pe mine prin scuza).
Pur si simplu am clarificat folosirea unor termeni din afirmatii generale. Asa cum ti-am scris si pe blog.
@Turambar
Imi pare rau te-ai referit in comentariu tau la o tanti cu nume de "Retorica" si/sau la o alta pre numele ei "Argumentare" . Ele nu au trecut in vizita pe la postul de unde a plecat discutia de fata. Chestie verificata. Q.E.D.

Anonim spunea...

turambar, te rog sa precizezi data viitoare cind ma mai citezi ca nu ma adresez intelectualilor care sint prea fini si prea roz. oamenii roz verifica si demonstreaza niste chestii pe care dinsii le stapinesc la un nivel supradimensionat fata de semidoctiile mele precare. de unde oare sa stie toti taranii ca mine de argumentatie si retorica? cum oare sa reusesc eu vreudata sa ma prezint corespunzator in fata unor asteptari atit de complexe?

ce sa fac, sint un biet semidoct, o tentativa de... enfin.

defapt tu ai dezamagit-o pe duduia roz, turambar, nu eu.

Turambar spunea...

aha! catfight... yummie. a remedy against rainy weather.

//me grabbing the popcorn bag//

:p