sâmbătă, 14 februarie 2009

Scuze, dar nu ma pot abtine

In general, sunt in gentleman. Dar in seara asta Valentine overrules the procedure.

Deci, doamnelor si mai ales domnilor, ca doamnele stiu deja ce vor zice: un moment de romantism.

Courtesy of Serban. Care si el este un gentleman, in general. Dar nu de Valentine's Day.

:)

PS: Tocmai am auzit si un banc la fel de non-gentleman-like cu Ion si cu Maria de Valentine's Day, si cum il imbie Maria pe Ion sa graiasca ceva romantic, si cum raspunde molcom Ion ceva foarte romantic. Dar ala, sa moara pisica, chiar nu pot sa'l graiesc din taste. Are si porcoshenia limitele ei...

:/

9 comentarii:

Belle de Jour spunea...

L-)
asta e pentru categoria lipsa la nominalizarile Roblogfest
mda..
hai sa vedem restul de comentarii

Dan Selaru spunea...

Sa-mi ce romantic a fost. Cu bere.

Turambar spunea...

La mine cu rugby. Doua meciuri in a row, plus unul de dimineata. Al cincilea element? Rugby, frate... :)

Belle de Jour spunea...

Fara legatura cu postul de mai sus. La care, asa cum ma asteptam comentariile au rupt netu' (na rautate!). De inteligent si subtil ce este (si nu e singurul, bag seama ca e co-natural "breslei" pe tema careia cineva avea comentarii cvasi-bollywoodiene...hi hi hi). Stop si punct.
Revenind la subiect: So, merci Turambar de "indosariere". Pana la urma ai gasit "eticheta" adecvata. Sau nu?! Eh...sa fim indulgenti si sa zicem ca "da". Caci se pare ca te-am convins ca pisica ar fi neagra ori alba ...of of of...
Dar asta inseamna ca subsemnata trebuie sa isi (re)gandeasca strategia si "telul" blogosferic. "Pour qui (pas pour quoi)" sau ai uitat de mica intrebare de mult timp spusa? ...tztztztz...femeile si limitele lor.
Deci uite ca care ("ca cand aud cucu cantand") sa fie directia?!
Merci again.

Turambar spunea...

Scuze. Sincere scuze. Ti'am spus: a fost un act ratat. Sherpilianul din coltzul fundului creerului meu nu vroia femei deshtepte si elegante pe blog. Si atunci a dat o comanda de Erase la un neuron, si uite asha am uitat sa pun linkul pe Blogroll. Dar pana la urma naiba de balaur a fost strapunsa de lance (oops: alt simbol psihanalizabil), sf. Gheorghe al mintzii a iesit victorios si lumina a inundat lumea.

:)

Anonim spunea...

Am avut deosebita placere sa prin o faza de gen live: se plimbau, romantici, pe langa terasa unde stateam iar ea a incept sa se mataie "vreau si eu o cola..." la care el i-a servit-o "imi bag p in cola matii!"

Belle de Jour spunea...

Am promis ca las un comment aici si o fac iute. Din pacate iar am sa am un comentariu lung (specialitatea mea) dar cititorii blogului tau s-au obisnuit deja cu asta.
Merci de corectii si de indoieli, desi astea nu lipseau acum. Mai e inca una adaugata ce fac eu si pe cararea asta. Asta pentru ca "nu am talent (total) de acasa" daca Turambar stie trimiterea - ca e la literatura si e la o scena din Marin Preda, dintr-un roman al lui. Pe scurt si rapid, rezumatul e ca Simina (eroina prinicpala, pictorita) se duce la Patrascu (fostul ei barbat) si au o discutie pe tema X. Iar la sfarsit (daca memoria nu ma inseala) el o intreaba daca ii place ultimul lui tablou, daca este bine etc etc. Si ea parca spune ceva (nu mai imi amintesc ce), adaugand apoi in gand (si acum spun scuzele de rigoare): "Fir-ai tu sa fi cu talentul tau de acasa!" (asta pentru ca talentul ei nu era "de acasa" in totalitate).
So, da, asta e. Unii au total talent de acasa, altii nu il au chiar atat de total si au si indoieli :)
So, deci trebe' sa ai trafic nu?! Si conversatii nu?! :)

Turambar spunea...

Mda. Nu prea ai incredere in tine. Pt ca talent ai. De acasa :p

Belle de Jour spunea...

Am. Incredere. Talentul? Ce e aia?? Tztztztzzt...ala nu-l are nimeni decat micile genii in rest e numai 1% din totalulurile alea explodate cica.
So, madame Cisoux pana la urma ? Si "Quais des brumes"? Tztztztz...In sfarsit si ...si...Aha...si restul? Sau trebuie sa variezi acum suita? Sa bagi o intrerupere, sa "punctezi"?