joi, 5 februarie 2009

No mercy for the wicked TV

Stiti ce mi'a trecut prin cap? Ca trebuie sa facem o leapsa.

Stiti ce leapsa mi'a trecut prin cap? Ca trebuie sa nu ne mai uitam la televizor.

Stiti de ce? Pentru ca merita.

Ia, hai. Dati'o mai departe: saptamana viitoare, joi 12 februarie sa zicem, hai sa traim prin noi inshine si nu prin tubul catodic al LCD-ului de plasma care ne da doar topoare in cap, isterisme, rautacisme, ieftinisme, marlanisme, ciocoisme, minciunisme, stupidisme, telenovelisme si alte trairisme.

Romani, va ordon: trece viatza. Romani, cititi. Romani, faceti dragoste. Alergati. Jucati'va cu copiii vostri. Cu copiii altora. Faceti clatite. Faceti flotari sau botoshei la nepotzi. Facetzi ce vretzi voi, dar nu va uitati la TV. O seara. Nu muriti. Ci intineriti.

A, apropos: nu trisati. Aici intra si Internetul, si jucatul pe calculator sau alte activitati care implica belirea ochilor intr-un ecran. Bad bad screen. Wicked laptop. No. No no no. Don't. Get a life.

12 comentarii:

Anonim spunea...

Da, da, bonne idee. Mie imi place. Oricum, nu sint in tzarishor, asa ca e cu atit mai usor sa nu-mi respect tabieturile. NO TV, absolut, dar citeva minute de controlat mail is the most I can commit to. Poate fac clatite, dar asta nu e sigur.
Hai sa vedem cine se mai incumeta!

madalina ionescu spunea...

eu am făcut chestia asta chiar sâmbătă, a fost foarte bine, succesuri pe 12 februarie!

Anonim spunea...

Eu nu ma uit din principiu la TV (ehh...seara il folosesc drept somnifer pe Discovery). DAR abuzez de mandrul meu 22' legat la cutia de sub birou.

Dimineata la coffe parcurs rapid cateva editoriale, bloguri plus ceva bbc, euronews iar seara...MA JOC jocuri. What? Dupa ce am avut my fun ma avant iara la navigare cu Stumbleupon sau vizionat filme. Si asa se aduna 5-6h luand lumina din leduri.

Boicot you say? Boicotez tot in curand, ma transcendentez pe alte meleaguri cu un genom mai de doamne ajuta. Si acolo am sa incerc sa ma feresc cat pot de firul optic.

1307 spunea...

eu nu ma uit la TV decat atunci cand imi pun filme la dvd!

Anonim spunea...

Şi dacă descoperă ăia între timp particula lui Dumnezeu? :)

Florin Pîtea spunea...

Dragă Turambar,
Îţi recomand această pagină:
http://www.getafirstlife.com/
(Nu conţine hiperlegături.)

Gabriel Leonard spunea...

Salut! Te-ar interesa un link exchange cu blogul www.leo-gab.blogspot.com ? Daca da,astept un semn de la tine pe blogul meu sau la nykleo@yahoo.com. Bafta la trafic!

Anonim spunea...

Ca doar nu i se mai spune si tembelizor degeaba...
Stiu f multi oameni DEPENDENTI de TV, fara niciun fel de exagerare, genul care dau drumul la TV imediat ce intra in casa, indiferent de ce au de facut.

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=1m71m-LBqFQ

Anonim spunea...

Dragul nost' Turambar,
fiindcă nu mai e joi, 12, gândul meu pentru tine se aşterne pe ecran şi arată aşa:
光彩 - se traduce ca "brilliance, splendour". Mai demult l-ai postat chiar tu şi te întrebai (?) ce-i cu ideograma aia, kosai.
Fiindcă mi-am permis să o fur, îţi dau la schimb asta http://www.youtube.com/watch?v=GNfwolnkJG0&feature=related

În rest, ce să zic? nimic. Eu, cel puţin, nu mai văd niciun rost, sens sau noimă

Turambar spunea...

Arigato gozaimashita, Diakryticos sama :bow:

Zenul spune ca nu este noima in lume, dar ca nu trebuie sa disperam pentru asta. Lumea exista pur si simplu, in afara sistemelor de referinta teleologice. Noima o facem noi :)

Turambar spunea...

@ Lethesyne: geniala reclama. Postmoderna si cinica si tongue-in-cheek. Va face cu siguranta substanta unei postari viitoare. Txs for it, mate.

Pilula rosie? Pilula albastra?

Pilula... :/