marți, 3 februarie 2009

Ma vopsesc, deci gandesc

Mama lor de barbatzi, care nu lasa partea feminina sa niveleze nivelul IQ'ului din Romania. Tz tz tz. Ce misogini si agresivi suntem. Si cum nu apreciem noi frumosul estetic.

Tz tz tz.

Courtesy of Sorin. :)

6 comentarii:

Anonim spunea...

Bun motiv. Trebuia sa ataseze returului si poza sotului! :))

Lucia Verona spunea...

O fi ştiind domnul Tanc ceva...

Belle de Jour spunea...

Turambar, Oki
nu raspunde (ca as afaci tu acum) dar stii ca io reactionez asa ca pe moment atat iti zic:
MA LESHIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
Hai....mai multa imaginatie baby!
L-)

Anonim spunea...

turambar - Cum e viatza, domne. Pour une fois sint de acord cu Bella Diurna. Nu ai imaginatie. Si nici nu cunosti cine stie ce cum gindeste o femeie.
Dar, spre echilibru, sigur ca nu e COMPLET imposibil sa fie cum crezi tu. Doar ca eu nu cred ca e asa. Si parem sa fim 2 de aceasta opiniune.

Turambar spunea...

Se simte din ce in ce mai imperios necesitatea obiectiv-dialectiva de a institui o noua categorie referentziala in blogul meu pestritz: "misoginul bine temperat / cand beat, cand suparat / pe cale de'a fi taiat / pacat de el, ca'i bun baiat"/

Simt cum hoarde de feministe se aduna suba balconul blocului meu proletar cu diverse obiecte de uz caznic: topoare, furci, coase, aruncatoare de flacari, mortiere.

:p

Belle de Jour spunea...

:(
Hmm... am zis ca joci in alta "liga"?
Nope...caci iese aici un fel de mancare (sa ii zicem un imambaldai) total fara epice-uri si nu da bine la corasonul tau si al multora dintre cititorii tai. Plus ca iesi din "pattern" si nu mai tii "in priza" audienta virtuala (sa ii spunem "masa de manevra"?!)
Oki. Si fara "dokie".
Chiar poti?