sâmbătă, 21 februarie 2009

La multi ani, Violeta!

Sutu are dreptate: sa'i dam Cezarului ce'i al Cezarului si Violetei ce'i al nostru, al intregii clase muncitoare: paine de casa, calda si gustoasa, o ambiantza plina de caldura si prietenie, supa crema de ciuperci, sau de usturoi, muzica buna si multe cartzi.

Si mancare. Plenty of good food. Chiar ca la mama acasa.



Doamnelor si domnilor, dar mai ales gurmanzil... Ba nu! Mai ales gurmetzilor. Astazi Violeta's Kitchen face un an. Drept pentru care altzii nu stiu cum sunt, dar eu imi voi lua familia si ne vom duce sa o pupam si imbratzisham si felicitam. Jean Louis Calderon coltz cu Batishtei, in spate la Inter si la Ambasada Americana, langa biserica aia alba si langa Fundatzia Pro, loc dulce amintirii mele lucrativ-profesionale.

Si sa'l alerg un pic pe Shutzu prin bucatarie, mama lui de jurnalist. Violeta! Sa'mi pui un facaletz deoparte, ca am ceva de discutat in seara asta cu presa...

:rofl:

3 comentarii:

Anonim spunea...

ai, ai, ai...
nu pot sa cred ca n-ati venit...
nici tu, nici Cristian.
Sunt tare dezamagita.
zau.

Turambar spunea...

Mda. Mea culpa. Mea pulpa. Au venit nishte mosafiri pe la noi pe care nu s'a putut sa'i refuzam, impushcam, dam afara sau macar convinge sa mergem impreuna la petrecerea voastra, din motiv ca au zis "da, dom'le, stim unde este. daca mergem si noi, si voi cu copiii, umplem deja jumate din spatziu, si au oamenii prieteni, cunoscutzi, nu se face sa fam buzna"

eu sa stiti ca am incercat. sa moara pisica de inanitzie dureroasa daca nu am incercat. am martori :(

juram cu mana pe funditza si cu degetul pe tastatura sa ne revansham. in haita organizata, toata famelia, sa venim si sa pupam violeta, sotzul din dotare si restul echipajului

:/

Anonim spunea...

Musafirul erau cumva Sutu? Ca asa s-ar explica...
Las' c-am pus eu facaletze deoparte. 2.