joi, 12 februarie 2009

Blogroll update

In primul si in primul si in primul si in primul rand: o bijuterie. O scorpie de femeie (probabil - niciodata nu confirmat; in caz contrar, un scorpiu de barbat). O minte sclipitoare. A nagging clever voice. O frumoasa de zi. O belea. O gheisha. Un rafinata. A dame in disguise. Une Belle de Jour. Neaparat de urmarit, macar pentru simplul fapt ca eu, suptsemnatul, am impins'o la pacatul blogoreei. Cu fapta si cu vorba. Cu putintza si cu putirintza exemplului.

Pe urma, Mile Carpenishan. No comment. Il stiti cu totzii. Mare om, mare caracter.

Pe urma, Andrei Crivatz. Mare clujean, mare bucatar. O singura pata neagra pe CV'ul sau remarcabil: mi'a dat bere cu palinca. Mare durere.

... A, era sa uit: alta pata neagra la CV'ul sau absolut remarcabil: e prieten cu Groparu. Si asta mi'a dat bere cu palinca. Tz tz tz. Imi miroase a conspiratzie cluje... pardon: cluuuujeana. Cin' se ia cu Groparu bine, numa' de garduri noaptea se tzine.

Pe urma, Ovidiu Voicu. Mare ploiestean, pe un blog colectiv la coltz de strada. Din capitolul "Stiintzificatzii care stie cu ce se mananca sondajele de opinie, caci ei le fac ei le citesc".

Gata. De ajuns. Pe loc repaos.

7 comentarii:

Belle de Jour spunea...

Merci cheri.
O singura remarca pentru tine (si, indirect, pentru cititorii tai): Chiar daca pare improbabil si im-posibil chiar sunt femeie dincolo de identitatea netizata. Asta chiar daca "nimic din ceea ce este personal NU este public" :)

Turambar spunea...

Gata. S'a confirmat. Este femeie. Adica o doamna. Adica o scorpie.

Baietzi: hai sa mergem sa bem o bere. Belle de Jour: vous restez a la maison. Ca chauffe pas, un belle dame comme vous s'imbrevier avec les gars.

:rofl:

Anonim spunea...

Mulţam de publicitate! Dacă se poate, o rugăminte: în loc de numele meu, trece numele blogului, La colţu' străzii, că suntem vreo 7 cei care scriem acolo. Nu de alta, dar spre exemplu acum în blogroll-ul tău apare numele meu şi articolul unui coleg de blog, articol cu care întâmplător nu sunt de acord şi voi polemiza când îmi fac timp :D

(de unde rezultă că avem blog democratic!)

Turambar spunea...

OK. Sterg nume. Pun democratzie :)

Belle de Jour spunea...

:)
Aparare: Nu sunt "scorpie". De fapt cauti si tu o "eticheta", o categorie, nu? Hai ca asta e o rautate din partea mea si nu e frumos.
Merci inca o data (doar sunt "civilizata").
A! Si sa nu uit: Surpriza de azi e roblogfest 2008.
http://roblogfest.ro/competition/9904dcaf751cd4f110afe6d655a9130f/
:)

Turambar spunea...

Cum? Vous n'etez pas scorpie? (Harpie, parca se spune pe frantzujeshte, nu?) Inseamna ca intuitzia mea infailibila, nasul meu de ogar dresat sa miroasa scorpia de la distantza, m'a lasat balta de data asta? Tz tz tz. Uite asha imbatranesc si se ramolesc ogarii.

:) :p

Roblogflest? Turambar? Damn it. Cine naiba a facut propunerea aia? Show me the culprit, sa'l fac la beregata. Tz tz tz. Ce oameni, dom'le. Ce criterii de propunere, selectzie, votare, jurizare si ierarhizare. Tz tz z. Sa primesti totzi blogomanii acolo. Tz tz tz.

:p again

Belle de Jour spunea...

Da, Roblogfest. Editia de anul acesta (ca si cea de anul trecut):)
Dar....vorba unei prietene azi: lipseste nominalizarea blogului la o categorie din cele jurizate (care categorie eu una nu o zic dar exista).Normal ca votam. E si asta un "substitut de adrenalina", un drog minimal :)
Si ...fara strambaturi pe net...macar in perioada asta de "competitie".