marți, 3 februarie 2009

Alo alo n'atzi vazut o globalizare maro?

Suna cumnatu'meu. Il sun inapoi. O chem pe Flo sa stea de vorba cu el. Mai Flori mai, suna'l pe nea Culita (unchi'meu), ca nu raspunde. Pai unde esti? Pai la poarta la el, m'am dus sa'i duc drujba si nu raspune nimeni. Stai sa'l sun pe fix. Cu telefonul mobil la o ureche, formeaza numarul de fix. Raspunde unchiu'meu: Da? Ce e? Saru'mana, alea alea... A, tu erai, Flo. Alea alea. Ce faci? Pai e frati'meu Oni la poarta si nu poate sa intre. Pai de ce nu intrati? Pai e poarta incuiata. Hai ca ies acum. Pai si tu unde esti? Eu? La Bucuresti. V'am sunat, ca nu'l auziti, si m'a sunat ca nu stia ce numar avetzi.

Mda. Globalizare. Telega. Drujba. Seara. Poarta incuiata. Telefon la Bucuresti. Telefon inapoi la Telega.

Mda. Globalizare.

Mda.

:/ :rofl:

6 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte misto!
Dar cea mai buna pe care am auzit-o, caci de viatza si de moarte, a fost acum vreo 12-13 ani(nu multa lume folosea pe atunci celularul), cind 2 tineri studenti au cazut intr-o prapastie, la munte, iarna (bineinteles, iarna) si fata (erau o fata si un baiat) si-a sunat mama si i-a zis: uite, tu, mama, sintem in prapastie si vine seara si sint minus patrujdemii de grade. Cheama tu Salvamontu Prahova sa vina sa ne scoatza. Si ea i-a chemat. Si aia au venit. Si astia au scapat de experimentul criogenic. He?

Anonim spunea...

Ce telefon man? Voi n-ati auzit de Twitter?!

Turambar spunea...

@ Vera: :) Telefonul bun te scapa de primejdia rea. And mother always knows better :)

@ Megapega: Twitter? Hmmmm. Atat de decadentzi nu am ajuns inca in Telega. Desi...

:p

Anonim spunea...

Acu' dacă era drujbă Nokia lucrurile erau mai simple. Da' merge şi aşa:)

Turambar spunea...

Sau o drujba Toshiba cu wireless si BlueTooth.

:p

Carmen spunea...

http://www.ivona.com/ ma folosesc de link-ul asta cand am mesaje pt fii-miu "treci la culcare!", desi el e langa mine :D