vineri, 23 ianuarie 2009

Vedi Groparu e puoi mori

Gata. Poate sa dea tractoru peste mine in pace pe trecerea de pietoni de la Mall. Voi horcai fericit, ca un sfant martir, cu firishorul de spuma roshie intre buze. Voi muri cu o privire senina in ochii oculari. Sufletul meu cel fara de prihana mi se va desprinde de corp precum banul de cocota de la Mall, ushor ca un fulg si curat ca lacrima. Asta pentru ca m'am vazut cu Groparu. L'am cunoscut pe Groparu. Am baut cafea cu Groparu. Diseara o sa ma imbat cu Groparu si cu Crivat. Vedi Groparu e puoi mori.

Pentru cei care nu stiu: toate zvonurile catastrofice despre Groparu nu se confirma. Nu'i adevarat nimic din ceea ce se spune despre el. Din contra: e de 10 ori mai rau. Nasol. Nashpa. Cumplit. Groparesc.

Iar Clujul... Clujul este groaznic de fain. Au chiar shi avioane care trec pe deasupra capului (ca doar n'or trece pe dedesuptul capului, nu?), semn cert de modernitate si de decadentza occidentala, ca la nasoii aia de la Viena, unde au de tati, chiar shi imparateasa calare.

Apai, mai ficiori, pe cale de consecintza, sa concludem cum zice tulceanu: No, ashe!

Tulai, Doamne, ca tare mai vorbesc in dialect. Ceea ce va doresc shi Dvs.

:)

12 comentarii:

Anonim spunea...

elemente depravate care esteti
ti-ai gasit si tu cu cine sa te inhaiti
pentru groparu nu bag mana in foc
ca ne-am intersectat very succint doar
dar de crivat as avea grija
ca e baiat prea fain si o sa iti para rau ca te desparti de el dupa aia
da' auzi
adi hadean nu e prin preajma?

Anonim spunea...

multumim, domnu' Chinez, multumim.

Hadean nu-i prin preajma, ca azi se duce in vizita la radacini.

Dar o sa fie bine, o sa ne depravam cu simtul raspunderii, promit :)

Turambar spunea...

:) :p :drinks:

Anonim spunea...

Corect s-ar spune "Vedi [...] e poi mori". "Puoi" e altă treabă, mustăciosule :P

Anonim spunea...

turambar - ha, vaz ca acuma si altii iti corecteaza ortografia in limbi straine (nu sint eu, deci, singura penibela) si o face pe buna dreptate: e diferenta dintre o forma verbala si un adverb de timp.
DAR, te invidiez ca te vezi cu groparele, mi se pare un tip TARE. Singurul dintre voi, barbatii bloggeri pe care ii citesc (multi de pe lista ta) care nu scrie chestii din care sa musteasca narcisismul.

oceania spunea...

pe Groparu' l-am descoperit de pe blogul tau. ma face pur si simplu sa rad de cate ori il citesc. tipul asta are talent la povestit. distractie placuta:).

Anonim spunea...

Tulai, Doamne pe unde umblaşi. Poate dai şi prin zona mea fără să spui oarişce că nu se ştie când te calcă o maşină :)))

Anonim spunea...

Groparu e un mare meserias. Si nu pot decat sa iti multumesc ca m-ai facut atent de faptuk ca si-a tras CIMITOR nou! Arata bine. Cred ca in curand o sa ne caera ca ia de la Bellu 2-3 mii de euro pt o groapa! :D

Anonim spunea...

Se confirma sau se infirma ?

"Alianta cu PD-L dauneaza grav PSD...



PD-L - 35%

PSD - 25%

PNL - 23%

UDMR - 6%

PRM - 5%

Restul e tacere :)



Traian Basescu - 38% (scadere)

Sorin Oprescu - 32% (crestere)

Mircea Geoana - 17%

Calin Popescu Tariceanu 8%

Corneliu Vadim Tudor - 3%"

Anonim spunea...

Asa-i ca e fain OM groparelu? si io m-am socat cat de misto poate sa fie si in realitate si inca nu l-ai vazut in toata splendoarea ...pt asta tre sa stai mai mult cu el...si sa fugi cand incepe sa te confunde cu o gagica :) drept pt care poate te gandesti la o vara in Muntenegru cu noi ;)

Anonim spunea...

Da' poza nu-i a lui. Groparele nu poarta ochelari!

Cand i se incetoseaza privirea, vede si cu mainile :-)

Vecina De Blog spunea...

La locuitorii Romei merge si "vedi...e puoi mori" (cel putin oral) pt ca ei nu pun -re la sfarsitul verbelor (dialectul lazial) ceea ce ar insemna "vezi...si poti sa mori". Dar expresiile fixe sa ramana fixe ;)