miercuri, 7 ianuarie 2009

Tampiti au fost, tampiti sunt inca

“DINCOLO DE AMERICA este un thriller psihologic, cu insertii erotice care includ atat sentimentul cel mai genuin, cat si sexualismul cel mai cinic - ca arhetipuri codificate ale unei societati inchise, coercitive, dictatoriale. Canavaua epica este de basm modern, pe o variatiune a temei Pygmalion si Galateea cu roluri inversate, desfasurata intr-un spatiu concentrationar, conducand la un CASABLANCA est-european, in care povestea de dragoste, fundament al pastrarii identitatii umane, infrunta regimul totalitar.”

Auzi tu: sexul cinic ca arhetip codificat al unei societati inchise, coercitive, dictatoriale. Waw! Pigule, am dat peste un cuib de proshti. Vino sa le dam cu blogul in cap...

Din Cinemagia, care bate campii cu gratzie, cu ajutorul elegantului proces de copy-paste din comunicatul de presa al piarului de film. Pentru adevarata cronica de film a mamei Omida, va invit pe Rekino, unde Chirilov ne pune la dispozitzie o cronica de film mustoasa, obiectiva, scurta si la obiectul messengerului. Despre un film care nu ar fi trebuit sa se intample.

Courtesy of Bleen, care ne face viatza ushoara si superficiala dis' de dimineatza.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Acu' mai depinde si DE CE as citi cronici de film acolo. Cancan-ul e mult mai misto.

Anonim spunea...

Demitizarea exhaustiva si relational caduca. Incongruenta fenomenologica si introspectiv cromatica. Adica? L-a cautat pe dracu si l-a gasit pe tac-su!
:))

Anonim spunea...

Recenziile astea-s facute cu scriptu sau le chiar scriu oameni?