luni, 5 ianuarie 2009

Slava progresului fara victime

La ceas de sarbatoare si de primenire a firii, doua vesti care cu sigurantza vor ferici ochii Dvs insetatzi de libertate si de alte nazuintze nobile catre prosperitate, progres si pace:

a micutz sau unu la mana: gata cu coada la politz. Coada se muta la tiranii de la asigurari. in lumina inestimabilelor cuvinte de lemn din Ordinul 12 din 2008 al CSA, coroborate cu prevederile ordonantei de urgenta 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, se recomanda participantzilor in trafic cat mai multe sgarieturi in parcare, lovituri concasante cu repetitzie, dar fara sange de caine sau alt mamifer neidentificat pe capota. Daca se rateaza tintza, se recomanda avansarea prin retragere in marsharier a masinii si repetarea mishcarii de deschidere a portierei laterale intr-o parte, cu scopul interceptarii reprezentantului minoritatii etnice, religioase, sexuale sau politice pe care din nepricepere nu l'atzi nimerit prima data.

Buuun. Atz intzeles? E simplu: no victimis, no cuffs. Just a bloody borin' civil action. Nu ca v'ar da banii, dar macar nu mai pierdetz timpul.

Mama voastra cu Udrishtele vostru si cu Sectia 13 si cu intersectzia de langa targul de mashini de la Vitan si cu Candiano Popescu si cu Bucurestii Noi, langa fabrica de sampanie Zarea, si cu Grivitza si cu sectziile voastre de accidente ushoare prin care mi'am pierdut tineretzile si cu toate cozile voastre de la orele 16:00 trecute fics pana la 5 dimineatza, sa'mi completeze nishte hartii de tabla indoita prin aschiere, fara calculator si fara baze de date.

:rant:



Al doilea punct al ordinii de zi, un semnificativ pas facut pentru omenire, pentru Romania, pentru Bucureshti, pentru Pantilimon si Balta Alba si Rahova si Militari si Giuleshti si alte cartiere proletare in care adastram, ba chiar si pentru politz, in timpul sau liber. E vorba despre aparitzia cartzii reconfortant-blasfemiatorii a nenorocitului de nemernic de biolog pe care nu'l trazneshte Domnul o data de doo ori de trei ori sa se invetze minte sa fluiere in biserica. Se numeshte The God Delusion, si e fluierata de un nene mare, rau, urat si ras in cap, care mananca copii la cazan si sendvishuri cu fecioare virgine creshtine (weekdays) si musulmane (weekends): Richard Dawkins. Eu o am in engleza, sa ma trazneasca Domnul de mai multe ori, ca sunt un nemernic cosmopolit shi care shtie limbi straine diferite de romana. Uite'o colo, in raft, o vad de aici. Nu am citit'o, sa nu cumva sa ma las furat de ideile eretice din paginile ei care miros a pucioasa si a pacat, dar zau daca nu'mi place ce spune :)

Voi, insa, domniile voastre de rit ortodocso-subversivo-ateu, cu potentzial de cazan de smoala pentru eternitate, o putetzi acum achizitziona prin retzeaua magazinelor Dive... diverselor magazine librarii papetarii meschinarii si alte supermagazine, caci a fost tradusa in romana: Himera credinţei în Dumnezeu la editura Curtea Veche. O editura serioasa, solida, cu sediul intr-o casa cu o curte veche si cu acoperis cu multe multe paratrasnete, din cauza fenomenelor inexplicabile de descarcari electrice pe cer senin, cand Domnul incearca sa'i prajeasca pe editorul sef si pe traducatorul care au indraznit o asemenea blasmefie in tzara noastra creshtina si ortodoxa si traditzionala shi care ishi face cruce cand trece pe langa fiecare biserica in autobuz.

... Ooops. Mi se pare mie sau se strang nori negri afara? Sunt minus 10 grade afara, si se pregateste o furtuna de vara cu multe fulgere. Repede, unde mi'am pus casca de ateu? Ca simt cum imi bate Arhanghelul Gavril din aripi pe la tample...

:rofl:

1 comentarii:

Anonim spunea...

Şi costuri de livrare 0! This is a must have!