joi, 15 ianuarie 2009

Niste nasoi

Astia de la Pizza Hut au deschis de curand un serviciu de Home Delivery. Care, logic, nu acopera tot Bucurestiul, ci doar zonele cu bani. Si ii doare la basca: nu esti in aria de acoperire, nu vine la tine, chiar daca stai la doo intersectzii mici mici mici de marginea arealului privilegiat.

Asta in conditiile in care sunt cacalau de pizzerii pe piatza care itzi aduc la nas pizza. Asta in conditziile in care e criza mare, mon cher, si stim cu totii cum merg afacerile pe criza. Asta in conditiile in care am vorbit frumos, retoric, impaciuitor. Asta in conditiile in care altii fac pe dracu in patru sa-ti indeplineasca dorintele tale de consumator din ce in ce mai mofturos si mai exigent.

Si uite asha, a dat furia critica in Turambar si am zis sa le fac un pic de piar pe gratis. In virtutea dreptului la libera exprimare si la mama lor de papagali si in speranta puterii blogosferei de a le fute imaginea. Pe principiul: Citeste si da mai departe! Nu mancatzi de la ei, ca sunt nashpa.

Voi continua sa cumpar de la Trenta Pizza, care sunt nishte scumpi. Cand Pizza Hut se va hotari, in mare marinimia ei, ca extind serviciul in tot Bucurestiul (o vor face), o sa continui sa cumpar de la Trenta Pizza. Sau de la Jerry's Pizza. Sau de la altzii. Dar nu de la ei. Desi Martei ii place pizza de la Pizza Hut, ca de'aia ma bucurasem ca au home delivery.

Mama lor. Nishte nasoi (ca sa nu spun "dobitoci", cum imi venea initzial pe limba tastaturii).

O ultima intrebare, inainte sa uit de ei with extreme prejudice: asa or fi facand si in America?

:(

8 comentarii:

ComBo spunea...

Aici nu sunt de fitze. Sunt working class.

Turambar spunea...

Stiu, stiu. Era o intrebare retorica

:(

Lucia Verona spunea...

Care working class? Eu nu mai intru la Pizza Hut de cînd am văzut, o dată, nişte mese cu "rezervat" pe ele. Rezervări la fast food? No, thanks.

Turambar spunea...

"Aici" pentru ComBo este

Troy : MIchigan : United States

http://www.blogger.com/profile/13057559195732364460

Adica locul in care s'a inventat Pizza Hut prin anii '50, daca nu ma inshel...

(Nu ma inshel: http://en.wikipedia.org/wiki/Pizza_hut)

Am vazut si eu biletele cu "rezervat" cand am mers cu Marta la ei, in Dorobantzi.

Gata. Nu mai ma duc. Revenge is best served cold.

Claudiu Tufis spunea...

Asa este si la americani. Nu au home delivery decat pe o anumita raza (distanta) in jurul restaurantului. Plus ca nu toate au home delivery.

Pe mine ma enerveaza altceva: nu sunt destule restaurante care sa aiba home delivery in Bucuresti. Mereu ma gandesc cu dor la noptile din SUA, cand comandam de mancare pe la 2 noaptea :)

Anonim spunea...

Acu cateva luni eram si eu fan declarat prin consumul aproape zilnic de pizza de la trenta, da era pizza prea buna si s-au gandit sa ii schimbe blatul...si sa scoata si niste variante de pizza (si fix pe ala de-mi placea mie mai mult si mai mult).... asa ca nu mai sustin nici macar trenta...la pizza hut e festiv normal k nu mege decat cu rezervare :)

Turambar spunea...

@ Claudiu: once a student, always a student. Ce viatza... Mie'mi placea Domino Pizza. Dar nici aia nu e pe aici :)

@ Rejina: Am vazut si eu ca au bagat alt tip de blat. Mama lor de pufoshi... :(

Anonim spunea...

tot trenta pizza este cea mai buna. nu mai este scumpa acum, deoarece majoritatea au scumpit, daca ma uit bine la cat este euro acum, toti o sa scumpeasca. sper ca Trenta Pizza sa nu scumpeasca si oricum la pret sunt sub Pizza Hut si jerry.