luni, 5 ianuarie 2009

Jos cu sucile imperialiste

Viatza e grea, lumea e rea si gramatica nu vrea.

Spelling bee champion marches in NYC anti-Israeli rally.

Courtesy of Vera.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Wtf ?!? ...i love juice :)

Turambar spunea...

Vezi ce se intampla daca nu invetzi engleza cum trebuie? Sari in aer cat ai zice oan ciu fri.

Anonim spunea...

Death to all dews! Mountain dews.

Ar merge şi o reclamă: O coloană de tancuri Merkava înaintează pe strada principală din Gaza City. Veteranii (18-19 ani) în aruncatul cu pietre şi molotoave îi fac iniţierea unui boboc (12 -13 ani). Şeful găştii (deţinătorul celui mai mişto trening din cartier) îi pune o piatră în mână şi-l împinge chiar în faţa coloanei de tancuri: "Don't worry. There's no sugar.". Asta e varianta soft. Varianta hard e aia când şeful găştii (trimisul lui Allah în trening roşu cu dungi) nu-l împinge pe boboc ci îl încinge cu un brâu de explozibil: "Don't worry. There's no sugar."

Turambar spunea...

lol. altu pe care il duce capu lingvistic la prostii. tz tz tz. tineretu din ziua de azi. there's nothing sacred anymore. just juices and dews and zeus and politics and pain. no honour. no glory. no righteous death. just bloggin' kids :)

:p

Anonim spunea...

Sunteti un piculet cam fraieri: istetul a scris Juice pentru ca se citeste ca si Jews DAR nu va fi la fel de grav si in felul asta va scapa de amenzi sau alte restrictii priving instigarea la rasism. Iar mesajul lui va trece de cenzura. Nu ca as fi de acord cu el. Voiam doar sa spun ca e mai destept decat cei care nu s-au "prins" si va rog sa mai stati sa si cugetati inainte de a scrie ceva poate intelegeti mai bine..

Turambar spunea...

Yup. E posibil sa ai dreptate. Deshteptzi subversivii ashtia de arabi pacifishti, dom'le :)