marți, 13 ianuarie 2009

Don't even ask

Pentru cei care, totushi, indraznesc sa intrebe: un soi de var de'al doilea, pe care l'am descoperit acum, la inmormantarea lui bunica'meu, si unul din unchii mei. Varul Neculai si unchiul Mihai.

The gene is strong. The resemblance, striking. The effect: priceless.

Courtesy of Ana "Rejina". Ionutze, Geanino: sa nu radetzi. Shi nici sa nu injuratzi. Matusha Paulina: liber la ras... :)

6 comentarii:

Anonim spunea...

Mi-am adus aminte ca atunci cand stateam de vorba la priveghi erai putin mahnit si spuneai ,i qoute "Chestia asta descarnata nu e bunicu, eu mi-l aduc aminte altfel.''.M-am gandit sa refac putin acele amintiri cu bunicul pe care il stim toti.

http://vimeo.com/2806757

Anonim spunea...

si piblog e...dupa ce am facut poza cu Neculai Clopotaru' (ma rog in ideea ca vreodata s-ar pune uairles in clopotnita din Tzutzcani, tre' sa precizez functia oficiala ca sa nu se supere si sa bagam zazanie in neam -administratoru' bisericii) s-a auzit de langa el o voce: "Neculai, te pun pe blog!". Rasul provocat de vizualizarea aceastei poze cred ca te-a impiedicat sa auzi raspunsul lui, iti dau forward: "Sa traiesti neamule!"

Anonim spunea...

domnu', dolofane gene în neamul dumneavoastră :)

Anonim spunea...

M-am uitat si m-am uitat. Si iar m-am uitat. Nu stiu care poate fi varul si care sa fie unkiul. Dar asa e: fizic, you are a cross between the two. Ale caror mutre acopera, foarte nostim, doua stari de spirit, pe care, cu sigurantza, le prezintzi si dumneata, la cel mai inalt nivel.
Sa-ti traiasca. Toti si toate!

Turambar spunea...

@ Adrian & Rejina: Waw! E plin de veri pe'aici :)

@ Adrian: Mersi pt link. It really means a lot...

@ Rejina: Neculai citeshte blogurile din clopotnitza. Pe wireless. :p

@ Ametzitul: :p. Urat din partea dumitale sa te iei de shuncile programate genetic :p :p :p

@ Vera: Varul in stanga. Neculai. Unchiul in dreapta. Mihai. Cele doua stari de spirit? Tz tz tz. Ambiguitatzile astea retorice...

:)

Anonim spunea...

Pai, Mihai e (mai) ginditor si atent la ceva care i se pare putin riscant, poate; Neculai e in party mood, destins, vesel, nitzel nebun. Amindoi - fetzele tale:cind iei chestiile in serios/cind te entuziasmezi pt. filme, muzici, rugby, etc.
Sa-mi zici despre Ogi Radivojevic.