sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Chocolata cea de taina

Prin mijloace specifice (prestigioasa publicatzie Can Can, via constantul cititor de prestigioasa revista Can Can Chinezu), am aflat ca patria ma cheama, alaturi de alte cinstite, curajoase si pricepute intr-ale vorbirii din tastatura suflete romanesti. Pai daca patria ma cheama sa beau cafea, apai ma duc.

Si m'am dus. Cu o ora intarziere, datorita unor cauze supra-personale. Insotzit de An'ta P'anta, de Marta si de tanti Lili.

Am ajuns, am baut cafea, am pus tzara la cale, am barfit, am mancat cozonac, m'am dat in fapt ca imi place Winny the Pooh (nu mie, lu' An'ta P'anta, dar am luat pacatul asupra mea). Ne'am prezentat cu materiale specifice de analiza: o cutie de jucarii cu My Little Poney, tot proprietatea lui An'ta P'anta.

Nu am putut ramane pana la capat, deoarece copilelor li s'au cam terminat bateriile intre timp si cascau prodigios. Asa incat ne'am luat la revedere de la participantzii la bloggareala 3D, lasandu'i sa discute subiecte de inalt interes contemporan: Parlament, europarlamentare, blog, TRU, fotbal si alte alea alea.

Iar eu m'am grabit sa vin acasa, sa descaltz copilele si sa raportez de la locul faptei.

De ce'am plecat? De ce n'am mai ramas?

:)

8 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Cred că nu numai copilele căscau. Prodigios.

Anonim spunea...

e, poftim. iar eu treceam prin faţa chocolateriei, cu o cutie de cadouri în braţe, zgîindu-mă pe geam la lumea dinăuntru şi renunţînd să mai intru la o limonadă din cauza îngrămădelii.
prea mic bucureştiul ăsta, de cîte ori am zis...

Anca spunea...

Si daca te-au prins paparazzi cu Winnie the Pooh? :))

Anonim spunea...

Lasa, ca ai uitat sa spui ca aveai sub brat si o cutie cu printese sau ceva de genul! :)
Multumesc mult ca ai trecut.
PS. Ai doua fete foarte frumoase si istete

Turambar spunea...

@ Lucia: Si tanti Lili casca. Discret... :)

@ Mack: aha! Tu erai in spatele spaniolilor aia care se chinuiau sa intre in cafenea. Intr'adevar, a fost mare aglomeratzie azi acolo. Nu'i nimic: data viitoare :)

Turambar spunea...

@ Alina: inca o data, multzumesc pentru invitatzie. Ma bucur ca ti'au placut fetele noastre. Nu ai nevoie de asistente pentru problemele de tineret ale patriei noastre, Republica Parlamentara Romania? :)

Nu, e minciuna shi o calomnie: nu aveam nici o cutie cu printzese supt brat. Repet: nici o cutie cu printzese. Rog avocatzii sa consemneze declaratzia mea. Este un falsh shi o minciuna: An'ta P'anta era cea care cara cutia cu printzese. Stiu sigur ca nu aveam printzesele in bratze, pentru ca eu il duceam pe Winnie the Pooh :p

@ Anca: M'am uitat conspirativ in stanga si in dreapta, mi'am ridicat gulerul peste urechi, mi'am lasat shapca pe ochi si am iesit printr-o mishcare hotarata de spart gramada din dispozitiv. Nimeni nu m'a fotografiat. Am avut grija sa'i sparg obiectivul si lentilele si fatza si mecla si splina si burta si...

Si m'am dus acasa. Cu Winnie the Pooh in bratze :)

Anonim spunea...

Subscriu la ideea Alinei din post scriptum. Sa-ti traiasca :)

Anonim spunea...

"I am alarmed to hear Winnie-the-Pooh is making a comeback"
Jeremy Clarkson