luni, 19 ianuarie 2009

Banu si organu

Banu si organu
Basmu si orgasmu.
Ai basma? Orgasm pe tava.
Ai batic? Urli un pic.
Nu ai bani? Mai stai un an.
Vii cu iahtu? E dezastru...


Stop! Opritzi pietrele! Inainte sa zicetzi: "Aha! Stim noi ce", uitatzi'va cine incepe toata aceasta tarashenie academica: prestigioasa publicatie brita si gomoasa The Times: Wealthy men give women more orgasms. Pe urma uitatzi'va cine perpetreaza rezultatele: un prestigios sociolog de rit oradean - Adi Hatos.

Asa incat ma simt cat se poate de acoperit din punct de vedere al metodologiei, retoricii, ideologiei si legitimarii surselor de referintza. I'auzi ce frumos le zice doina englezeasca din cavalul biologiei evolutzioniste:

Scientists have found that the pleasure women get from making love is directly linked to the size of their partner’s bank balance.

They found that the wealthier a man is, the more frequently his partner has orgasms.

“Women’s orgasm frequency increases with the income of their partner,” said Dr Thomas Pollet, the Newcastle University psychologist behind the research.

He believes the phenomenon is an “evolutionary adaptation” that is hard-wired into women, driving them to select men on the basis of their perceived quality.


Pai vedetzi? Vorbe, frate. Retorica, boierule. Adevaruri adevarate propavaduite intr-un limbaj potrivit seriozitatii subiectului. Englezi, frate, pana in maduva orgas... organului de exprimare.

Acestea fiind spuse, sa recurgem la un registru lingvistic mai adecvat subiectului si sa ne rostogolim un pic de ras pe burta, pe spate, pe macat si pe covor: femeile fac ah mai des, mai mult, mai sonor si mai sinceri daca ai banu pe tine. O descoperire epocala, din varietatea "Dinozaurii e mari, da' mortzi" si "Apa este uda, insa foarte lichida".

Din aceeasi categorie stiintific-existentiala as mai putea enumera si rezultatele unei cercetari aprofundate realizate de un colectiv de oameni ai muncii cu eprubeta polonezi, referitoare la... Ba nu! Cine stie bancu, tant mieux. Cine nu, sa se inscrie la masoni. Chiar atat de jos, nici macar eu nu pot cobora registrul lingvistic pe acest blog. Avem si noi onoarea noastra, ce forma inimii mele...

Asa incat sa lasam polonezii in pace si sa mai savuram un pic rezultatele prestigiosului raport de cercetare. Deci, without further ado, cu tzipaturi, pe ritm de Bach:

Ah. Oh. Dolari. Ah ah ah. Ba nu! Euro. Ah ah ah. Ba nu! Yaht. AAAAAAAAHHHHHHHH!!!! Yacht! Yacht!! YAAAAACHTTT!!!

:rofl:



10 comentarii:

Anonim spunea...

ămmm, ce e forma din spatele duduii? un călcîi?!

Anonim spunea...

Placerea femeii consta in a raspunde la ceea ce vor barbatii...
O zi minunata iti doresc

Anonim spunea...

Pai daca venitul barbatului creste, inseamna ca e o consecinta a muncii. Mai multa munca inseamna mai putin timp pentru partenera oficiala (asta in cel mai bun caz). Astfel incat partenera oficiala isi va gasi un partener neoficial care ii va oferi mai multe orgasme, el fiind mai putin ocupat si surmenat. De aici rezultatele studiului.

Anonim spunea...

O mare aglomerare de genii, asta e commentul meu la postul dtale. Si aia pomeniti, si cei prezentzi ici-meme, ce sa mai vorbim? Si dta.
Si da, ca sa nu scapi usor, declar singura: nu am UMOR.

Turambar spunea...

:) Ma bate. Fitzi atentzi ca ma bate. Sa nu spunetzi ca nu sunt abuzat. Am martori...

:) :p :rofl:

Anonim spunea...

Pai, da, te-as cam croi. Ca postul e prea sexist (urmind dupa unul rasist. Ca nici TOTZI tziganii nu sint murdari si hotzi). Nu neg ca ar exista astfel de femei, dar nu sintem toate asa, deci as fi asteptat o vorba explicita si nuantzata in concluzie.
In ce priveste quotientul, mai ales al mosafirilor din proximitate, zi si tu: GENII!

Turambar spunea...

:) Point taken.

Dar am si o circumstantza atilinuanta. Mai citeshte inca o data acest post (asta, nu ala cu tziganii) si observa evidenta nuantza ironico-umoristica. Adica, in traducere libera: nu cred in el, dar e haios.

Si este despre sex si femei, ceea ce serveshte nevoii de trash content a acestui prestigios blog pe cale de tabloidizare...

:) :rofl:

LATER EDIT: Cat despre tzigani, with all due respect: nu'mi schimb scufitza. The law-abiding decent gyspies are unfortunately rather an exception than the rule. Or, even if they are a majority, the law-breaking Gypsy minority is way too much for my prejudice.

Nu sunt suparat pe un grup etnic per se. Nu am nimic nici cu evreii, nici cu ungurii, nici cu argentinienii sau cu indienii. Am ce am cu un grup etnic care prezinta o pondere prea mare de populatie care se muleaza dupa alte valori decat ale culturii europene greco-romano-crestine. That's all. Alte valori. Nu ale mele. La mine in tzara. In cartier. In Pantilimon. Buba... :(

Anonim spunea...

Draga, nevoia de trash content era mai bine servita de pozele tale cu tzitze. Daca nu ni le pui chiar in fiecare zi.
In rest, am declarat in scris: acel umor nu il am. Si cred ca nici o femeie normala nu il are. Merci de intelegere. Ca, de fapt, n-am nici un drept sa te pesterizez.

Nu mai discutam subiectul minoritatzii cu pricina. Doar o idee retzin, ca merita: un sociolog care spune "un grup etnic care prezinta O PONDERE PREA MARE DE POPULATIE". Caci, desigur, dupa cum e larg cunoscut, in toate tzarile, grupurile etnice conlocuitoare reprezinta un procent clar, stabilit ANTERIOR si RESPECTAT, din populatia majoritara. Cam asa ca la reteta de tort de nuca: la 500 gr. nuci, se pun 200 gr. zahar si 10 oua. Geniu, am mai zis.

Turambar spunea...

o pondere prea mare de populatie CARE SE MULEAZA DUPA ALTE VALORI.

Adica, in cifre: nu ma deranjeaza ca ungurii sunt 7% (sau cati or mai fi ei acum, dupa ce au mai plecat si dintr'ai lor), atat timp cat o pondere mare (sa zicem 80%+) din ei sunt law abiding citizens. Nu fura porumbul din tarlaua altuia, gaina din cotetul altuia, poseta de pe umarul alteia. Ma deranjeaza, in schimb, ca cei aprox. 5% dintre tigani au o pondere prea mare de'a lor care isi fac facultatea la puscarie, nu la facultate. Si ca au in codul lor etic spusa aia ca nu esti barbat cu adevarat daca nu mergi la puscarie. Deci nu ponderea grupului etnic minoritar ma deranjeaza, ci ponderea acelei parti din grupul minoritar care, la Roma, nu traieste precum romanii (stii tu: when in Rome, do like the Romans).

Gata si la mine. Nici eu nu te mai pesterizez cu genialitatile mele care nu sunt politically correct.

:(

Turambar spunea...

Ca veni vorba de analogii culinare: ma deranjeaza cand, pe langa cele 500 de gr de nuci (din care 50 de gr sunt seci sau cu viermisori intr-insele), mai punem 200 de gr de zahar (din care 20 de gr zahar expirat sau praf de creta) si 10 oua, din care 4, sau 5, sau 6 clocite. Si care isi bat joc de casele sasesti si pun gardul pe foc si au antena de satelit, dar in rest jaf si jale prin batatura, si care nu'si trimit copiii la scoala, si care vor sa'i faca pe gadje cand si cum se poate, mama lor de nenorociti de gadje.

Nu zic ca nucile nu au si ele o parte de nuci stricate, sau ca zaharul nu are si el probleme. Dar intr'o masura tolerabila. In schimb, ouale. Putine, dar majoritatea coclite. Cam multe oua stricate... :(