vineri, 21 noiembrie 2008

Ia shoriciu, neamule!

Laurentiu are dreptate: am promis si am uitat.

V'am promis ca va spun unde gasiti sorici si carnati de Plescoi si toba facuta ca la mama acasa. Pe bune: n'am mai mancat sorici si toba cu gust de'asta din copilarie.

Uite aici, pe Theodor Sperantia, in spatele Pietei Alba Iulia, in Sectorul 3 (pentru ca, nu'i asha? toate lucrurile bune se intampla in Sectorul 3).

Unde arata sageata rosie:



Magazinul e intr'o casa, cu usa la trotuar. Se numeste La Plescoi (sau cam asa ceva). Nu aveti cum sa'l confundati: e singurul pe partea aceea a strazii, pe latura sudica, un pic inainte si vis-a-vis de spalatoria auto, cum vii dinspre centru.

Enjoy!

:)

20 comentarii:

Cristian Banu spunea...

Şorici se mai găseşte - de vreun an de zile - şi în Pţa Dr. Taberei, la "Alimentara" de vis-a-vis de Angst. Am şi-acum în frigider, la mujdei. S-avem poftă (şi Colebil).

Turambar spunea...

Drumul Taberei este un alt judet si un alt continent pentru mine. Drumul Taberei este acea insula sufocata de trafic in care stii cand intri, dar nu stii cand iesi.

Vivat Sectorul 3! Vivat stradutzele de pe care potzi sa iesi. Vivat Bucurestiul practicabil...

:) Txs for the tip, anyway :)

Cristian Banu spunea...

Deci, îi batem pe australieni, că ei sunt doar o ţară continent :)
Cât despre Pleşcoi, noi o avem pe însăşi mama lor :lol:

Turambar spunea...

lol. Lenutza.

O sa iasa. O sa iasa...

:/

Cristian Banu spunea...

Păi chiar merită la cât a muncit: sarmale, gogonele, dat cu mopul, croşetat, dansat, păruit luminiţe...

Da' Rareş şi cu Antonel? Că şi ei au făcut club de şah de mare succes în spate la Drumeţul. Aş zice că ies, că prea sunt cuminţi ceilalţi.

Anonim spunea...

Nu ne mai da vesti proaste....cum sa iasa udrea?!...am zis ca nu ia mai mult de 25%...iar te pui in calea tendintelor electorale ?!

Turambar spunea...

@ Cristi Banu: Din pacate, nu pot spune chiar tot sondajul pe Bucuresti. Just some tids and bits, to tease your brains :)

@ Anonim: Fuck off. Nu e prima data cand sari calul. O sa vezi in 8 zile. Si o sa vedem cine rade la urma - chiar daca nu e de ras. Dar atunci nu o sa mai vii pe aici, sa am si eu prilejul sa te injur. Asa ca o fac acum. Therefore, fuck off. Die, pls.

Si ca sa stim una oabla: alt post nu mai pupi. Go rant elsewhere, troll.

Anonim spunea...

Indiferent ca "mai pup" sau nu un alt post, vreau sa-ti zic ca doar glumeam...la cat ai fost acuzat in ultima perioada (inclusiv de catre mine), doar a-ti spune ca te opui tendintelor electorale mai lipsea...in general, cu oamenii inteligenti cu care discut imi place sa ma contrazic si nu sa aprob..asa apar ideile interesante...nu insa sa contrazic de dragul de a contrazice, ci doar sa ridic niste dubii care pot provoca o discutie interesanta...voi fi prezent si dupa 30...mai ales ca urmeaza eupenele, prezidentialele...glumeam...sincer imi pare rau ca te-am deranjat si cred ca nici tu, nici eu nu meritam injurii...

Turambar spunea...

Ai o semnatura stilistica foarte apropiata de rictusul platit al celor de pe forumuri si, indiferent daca esti bine intentionat, gioccoso sau rautacios de rit naiv, tot ca alora itzi suna fraza.

Si atunci imi aduc aminte ca sunt la mine pe tarla si ca la mine pe tarla fac ce vreau cu grebla din dotare si tai, Fanica. Belesc, Ionele. Ard cu vitrion, Tantzico.

Deci daca nu vrei iritari, si admonestari, si injurii in freza, nu mai vorbi ca forumishtii. Just my two cents.

Imi cer scuze daca sunt nefondate. Imi cer scuze si daca sunt fondante. Dar exista totushi o limita. Pe tarla la mine...

:/

Anonim spunea...

Crede-ma ca sunt bine intentionat...ok, sunt multumit ca ma lasi sa mai intru din cand in cand pe tarlaua ta...n-am o problema s-o mai iau in freza...dar am simtit intr-adevar ca te-am iritat...promit sa ma conformez regulilor de pe tarla....si inca ceva...nu exclud ca saptamana viitoare sa se confirme prognoza ta (ai da lovitura pe piata sondajelor)...doar ca eu mi-as dori altceva...

Cristian Banu spunea...

Fără legătură cu cearta de mai sus, don't blame for trying ;)

Turambar spunea...

@ Anonimu: ok. It's a deal. Eu nu vand cremvusti si tu nu imprumuti bani. Cat despre piata sondajelor, stai ca mai e o saptamana. La Lenutza nu am mari dubii. Insa la nivel natzional tot ce spun sondajele este ca se joaca.

AMR 8.

@ Cristi: No problemo. Pacat ca nu ne permite contecstu. Ca, in fond si la urma urmei, din toata maglaveala asta de cearta cu pesede si pedele in care imi iau eu lichide aglutinante in freza pe motiv ca tzin cu pisica, eu de fapt tot cu liberalii votez. Dar votul e una, sondajul e alta. Metrul masoara, nu omoara... :)

Cristian Banu spunea...

Ups, nu ştiu cum o fi la matale, dar la mine treaba cu metrele e naşpa rău. Trebuie musai ţidulă de la BRML :)

Turambar spunea...

BRML?????

:blink: cunosc BRRC. Cunosc BRD. Cunosc BERD. Dar BRML sa moara acronomiu imprashtiat daca stiu. And I won't Google it. I'm too proud for that...

:)

Anonim spunea...

Pentru mine ramane o necunoscuta de ce sunt alegatorii atrasi de personajele controversate (vezi udrea), dar asta este...luam lucrurile ca atare...ti-am zis ca cele mai interesante meciuri mi se par cele din sectorul 4...sunt doua persoane controversate...talpes si voiculescu...vom vedea in 8 zile daca udrea e regula sau exceptia...
in legatura cu nastase, ai sugerat pe un alt site ca ar avea un scor confortabil...fara suparare, ne poti spune daca sondajul e recent sau de la inceputul campaniei ?...nu de alta, dar tot cu speranta ramanem...

Cristian Banu spunea...

Saving your pride: Biroul Român de Metrologie Legală (adică nenii ăia care îţi spun că metrul are fix un metru comparându-l cu cât parcurge raza de lumină în 1/299 792 458 dintr-o secundă). Chestii grele.

Turambar spunea...

Nasol. Metrologie Legala. Adica le leaga cu metrul de croitorie, daca o comitzi prin calcare pe bec?

Legala? Adica la morga? Acolo unde moare oamenii si ii taie pe cap, ca pe conserva de mazare?

Nasol. Slava Domnului ca nu BeReMeLeshte nimeni scalele de notorietate, de incredere, de participare la vot si de estimare a intentiei de vot... :)

Anonim spunea...

Deci cata incredere in cititori... "pe latuara sudica" ...

Si (deci) cum in pizdicul ei (scuzati boieri dvs) de viata sa vorbesti de politica in prezenta soriciului si a tobei?

Urat metre, foarte urat.

Turambar spunea...

Pe latura sudica? Simplu: pe latura sudica a cercului, cerc care este paralel cu autostrada suspendata. Ce e asha greu?

Sorici, toba si politica? La fel de simplu: politicienii au shorici, nu piele. Sunt toba fie de carte, fie de bani, dar de cele mai multe ori de nesimtzire. Deci politica, sorici si toba. Sau, tradus in franceza: blood, sweat and tears.

Pizdic? De retzinut. Un atribut remarcabil, izbitor in asertziunea frusta a sensului sau, cu certe valentze fonetice, retorice si epifenomenale.

:)

mackerelfish spunea...

desigur, dă adrese de şorici şi tobă în postul mic X(
dar eşti parţial iertat, căci e din remarcabilul sector 3. să ne trăiască.