miercuri, 15 octombrie 2008

Never ever

Ieri, la o sticla de vin rosu si la o vorba priceputa, un distins domn imi spunea ca Stanculescu nu va dezvalui niciodata ce s-a intamplat cu adevarat. Nici acum, nici dupa ce o sa moara. Never ever. Ca sunt unele secrete care asa trebuie sa ramana. Secrete.

Azi, la televizor, Stanculescu e legat in direct. Reportera de teren, prezentand arestarea sa, ne spune ca Stanculescu ar fi declarat ca undeva prin Elvetzia ar fi niste casete cu declaratiile lui. Si ca acestea vor fi dezvaluite dupa moartea sa.

Pe cine sa cred?

Pe distinsul domn, evident. He knows better...

Perdele de fum. Scrum. Nebun. Tun. Postum.

Tutun. Magiun. Perciun.

:)


========
========

Later edit: Voi va datzi seama, mai stimatzi romani de rit aleatoriu, ce zile importante traim noi acum, aici? Ce clipe de ev aprins se intampla sub ochii nostri manipulatzi de scumpele de televiziuni?

Baaaaaa, voi va datzi seama ca azi, acum, o data cu arestarea lui Chitac si a lui Stanculescu, se implinesc cei douazeci de ani de tranzitie profetzitzi de celalalt agent sovietic, de Brucan?

Baaaa, traim istorie, baaa, si voi o frecatzi pe bloguri...

:Rofl:

3 comentarii:

Unknown spunea...

ce poate sa zica mosul, mai? ca iliescu a fost spion rus? mare smen. nu cred ca poate veni cu vreo surpriza, dupa atatia ani de zile.

Turambar spunea...

Mai sunt nume.

Mai sunt, mai sunt... :(

Anonim spunea...

din regie mi se sopteste ca nenea Talpes a scapat printre dinti informatii despre niste lucruri mai presus de noi, muritorii de rand, aseara la Nasul. Asa o fi.... vremuri istorice coane Fanica, rezon!