marți, 7 octombrie 2008

Mashinutzele dauneaza grav sanatatzii

Sambata am jucat pentru prima data intr-un meci de rugby pe bune. Cu placaje si in toata regula. Ma rog, doar o repriza scurta, dar am jucat.

Dar nu aici vroiam sa ajung, sa ma laud. Ci la ce am facut dupe.

Dupe dupe, seara, la repriza a treia, ne'am imbatat ca niste porci. Dar nici cu asta nu vroiam sa ma laud. Ci imediat dupe.

Imediat dupe meci, ne'am dus la vestiar, sa ...

Damn it! Sometimes I'm such a jerk :p

Deci. Din nou.

Imediat dupe, ne'am dus sa ne dam in mashinutze, ca erau foarte in apropiere, la doi pasi, in Herastrau. Eu m'am dat cu Ant'a Pant'a, Flo cu Marta. In mashinutza lor, Marta conducea. Neashteptat de bine, if you ask me. Si un pushti de vreo 8-9 ani, din alta mashinutza, a pus ochii pe ea. Si a inceput sa le urmareasca si sa intre in ele. Si Flo, avand picioarele lungi, s-a lovit de volan. Si pe urma pustiul a mai intrat o data in mashina lor, si Flo s-a lovit din nou.

Pe scurt: a facut Flo niste vanatai cocoshatoare. Incredibile. Imense. Negre, mari, de zici ca ai dat cu bata in ea. Si bunintzeles ca o dor. Una din ele e cat podul palmei, chiar deasupra genunchiului.

Pe scurt: sambata eu am jucat rugby si Flo s-a invinetzit de parca ar fi fost pilier.

Nasol.

Stiri de ultima ora: in camera cealalta, in procesul nocturn de rezistenta la somn de la orele 11 noaptea, Ant'a Pant'a tocmai rosteste, pentru prima data, numele in intregime (fara r, bineintzeles). O epoca tocmai a trecut. Alta tocmai rasare. Life goes on, dragilor. Life goes on.

Crouch Touch Ouch.

:(

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ei, prin tinereţe eu am jucat multe astfel de meciuri. Foarte pe bune. Aşa am reuşit să îmi reproiectez clavicula. Şi de atunci mai rar pun mâna pe ou. Şi cu teamă. Lecţie de viaţă: dacă nu ştii să pui un balon de urmărire, e bine să ai oase tari.

Turambar spunea...

:)