sâmbătă, 11 octombrie 2008

Have a cigalle

Tumultuos si tulbure, intreba, cu o voce ragusita: Cand?

N'a mai stat sa asculte raspunsul, pentru ca trenul tocmai pleca.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Domnu Profesor,

Ca totul e la misto, mistou'i chiar misto, sa-l parafrazam pe Hegel (unde misto = nimic)

Am aflat din web in cateva zeci de min cateva chestii despre Dumneavoastra: profesorat, sondajorat, sector3orat(Faimosu cartier Titan-Balta Alba , drag noua).

1 Cred ca tot asa Domnul Profesot, tot la misto, bagati si cursurile 'universitare'
si sondajele.
(In tara asta cine are 'sondajili' are si votu cu totul, hopa!).
Sanki' vot !? Totu'i la misto bree.

2 Tot la misto s'au facut si retrocedarile din sect 3 , curatul si 'neinteresantul' sect 3 ;sula bibloteci si alte subtirimi intelectuale!, doar panselute scumpe si copaci arsi de poluare;
si primari sculeri-matritzeri si alti prduitori videni, boureni si mai ales baseni; si psdei cruntzi si liberali mistocari si smecheri + secu batrani si militzieni basinosi prm...


Scurt istoric al dragului meu sect 3 ;' se numeste si Balta Alba, dupa baltile de var stins de apa din sec 19 - fusesera ingropate
multele victime ale ciumei lui Caragea; si crime , multe, multe).
Titanul era si el pe la 1940 un satuc amarat , lanaga drumul Catzelu, Campia Libertatii de azi, Aproape de Strada Vergului - Muncii, in sudul strazii 'celebre').

Sect 3 era Mosia Dudesti-Cioplea

Pe la 1903 pune mana pe ea Grueff ( o licitatie cu cantec): 500 ha sau mai mult, tot sect 3 bre, fara partea veche...

Intre timp regi cu cap si suflet: Ferdinand 1, Carol 2, Mihai fac mosia tzandari: o dau eroilor de razboi mondial 1 si unor oameni de treaba.

Dupa 60 ani dupa 1944(cand nu mai ramasese nimic) se 'ntampla ca viitorul rege Base 1 si apoi apoi printzii grasi Adriean V si Razvi Murg (si nu pisicile grase wallstreeteene) dau Mosia falsului baronet Grueff (titlu cumparat pe bani) lu impostoru Romal_ si impostoarei cu nume de pasare calatoare sovietica (Vin Cocorii) : Cocoru.
Marsava si mincinoasa retrocedare unor impostori secu. La mai mare!

Sect 3 -> e defapt un loc al praduielilor si samavoniciilor

In Rest: Hai Romania ! (sanki)

Anonim spunea...

Turambar - cine e persoana asta, care scrie commentu istoric biblioteca pt. toti, editie prescurtata? Ca-l vazui azi, ca te imple de rahat pe alte bloguri, da' vad ca la tine acasa are oareshce maniere.

Se apropie electoralele si se incinge rinza-n unii si altii, it seems. Sau Marta i-a dat cu flit lu fi-su, in parcul Titan - smulgindu-i galetusha cu nisip. Care era a ei.

Domne, ma pesterizeaza niste unii, care fac sondaj pentru unu PNL, Dinca, cred ca Dragos. Si vin la usa mea si ma-ntreaba cite-n luna si stele. Si p'orma ma-ntreaba citi bani am. Io refuz sa le raspund. P'orma ma-ntreaba daca votez cu PNL, io le zic: Niciodata (da, da, stiu ca tzii cu liberalii, it's-a-free-country) si, DUPA toate astea, ma-ntreaba cum ma cheama. Io refuz sa le zic, da' tabelu de plata intretinerii e 2 feet away from where we stand. Cine lucreaza cu astia si le face chestionarul?

Turambar spunea...

Are cumva legatura cu postarea lui Pavel Lucescu, unde ma trece printre blogurile sale preferate (I rulz, ain't I? :) )

Ar fi simplu sa i le berbelesc, ca de'aia s'a inventat moderarea, dar pur si simplu ma distreaza. Este atat de bolovan in eruditzia lui, incat imi vine sa pun mana pe punga de floricele si sa'l privesc batand campii. I therefore let him rover. Poor stray dog... :)

Un inovensiv naiv, draga doamna. Are si ponegrirea asta priceperea si regulile ei, si inofensivul nostru nu prea le cunoaste. N'are cu ce... :)

Sondaj pt Dragos Dinca? Habar n'am (nu, pe bune; cand le comit, stii ca recunosc). Daca aflu cine le face, iti spun. Dar sa stii ca intrebarea de venit este una destul de des intalnita in sondaje, ca si raspunsurile de tip NS / NR :) :wink:

Anonim spunea...

Nu ma cunosti DE LOC, da' n-ai nici instinct. Daca as crede ca faci sondaje timpite, nu as veni la tine pe blog (zic asta apropos de dezvinovatirea ca nu tu..., etc.). Orishicit, famelie de sociologi, mi-ar fi jena. Doar ca mi s-a parut ca ordinea intrebarilor era complet timpita si ilogica. Evident, stiu ca te intreaba de bani. Ca sa-si confirme ca, normal - daca am bani putini, evident ca nu votez cu PNL. Ceea ce nu e cazu, da ce sa mai complicam situatiune, ca oricum voi fi la NY pe 30 noiembrie si nu, nu ma duc la consulat sa stau la coada 5 ore sa votez.
Eu l-am vazut pe nefericitul asta pe alt blog, nu la Lucescu, dar, da, am vazut: you rulz (baiete, cind te mai maturizezi si tu un pik?, ca cresc naibii fetele alea si tre' sa faci fatza).

Turambar spunea...

:) :p Sa ma maturizez? Doamne fereshte si pazeshte! Never, doamna. Cand ma voi maturiza complet, inseamna ca trebuie sa veniti sa-mi puneti flori pe capacul coshciugului :)

Comentariul cu NS / NR a fost mai degraba pentru cei care nu prea stiu cu ce se mananca structura chestionarului. Apologies if I've disappointed you :)

Anonim spunea...

Draga, cine a zis TOTAL? Par-tzi-al. Atit cit sa fii un pic mai matur decit fetele, un pas inaintea lor.

Non sequitur: ti se aglomereaza terasa de mitocani si tzoape. Poate scoti si dumneata mopul, de temps en temps. Tu esti rugby player, dar noi nu si aerul viciat pe mine, de exemplu, ma pezeaza. Si or fi si altele/altii.

Turambar spunea...

Privim cu seninatate fenomenul si actionam cu un pumn bine plasat in gura. Deci placaj la oase la ultimul comentariu.

Ai dreptate: pe mine poate sa ma injure, ma doare fix in cotul meu de mercenar tzaran. Dar cand injuriile se intind inspre ceilaltzi participantzi, mai ales spre doamne, atunci se sare gardul.

:(

Carmen spunea...

wow, foarte interesante personaje apar uneori, sarea si piperul, nitica intriga nu strica, buna pt rutina, mi-am savurat cafeaua aicea cu grimase,cand pe stanga,cand pe dreapta,bun,placu mie ;)

Turambar spunea...

;) :wink:

If you've just drunk your coffee, then have a cigar, senora.

http://en.wikipedia.org/wiki/Have_a_Cigar

:)