miercuri, 15 octombrie 2008

E blat

Aaaaargh!

E blat. Si'au desenat colegiile cum trebuie, printr-o mishcare gratioasa de poignet, de jerrymanderizare priceputa. Da'mi satul. Na satul. Taie uite, pe acolo, ca acolo am eu primar. N'au tinut cont de concentrare spatiala / geografica, n'au tinut cont de specifice culturale. Pur si simplu unde am primar si unde nu. Si au iesit niste struto-camile de forme absolut spectaculoase. Vezi Constanta, de exemplu.

Pe urma au negociat la masa verde candidatii. "Acolo da'mi mie, pune'mi o loaza. Uite, aici itzi dau tzie, da'mi un blambec". Aici vorbim de PSD si de PNL. Iar PD-ul a cazut de fraier, mostly. Si uite asha PD-ul nici acum nu are listele puse la punct. Si nu ca si'ar tine cartile strans la piept, sa nu le vada dujmanu. Nu, frate. Pur si simplu nu au desemnat inca toti candidatzii.

Si pe urma gata. Canci programe electorale, canci teme de substanta, canci evaluare, canci prezenta la televizor, canci consultanta. Lasa, frate, ca oricum ies si asa. Cu malai si cu notorietate. Si cu primarul, buintzeles. Si cu pungi si trupe de pushti famelici care sa dea fluturashe.

Aaaaaargh! Tzapa... Nu e evolutie. E manelizare politica.

:(

1 comentarii:

Anonim spunea...

raspunde sincer: nu te asteptai? Sau te asteptai sa fie altfel? C'mon ... :)