miercuri, 15 octombrie 2008

Da mama cu busola in mine

Mda. M'a cam facut mama de dreapta, desi in momentul de fatza am mai degraba clienti de stanga (nu totalmente, dar ca pondere).

Ia uite ce zice testul Busolei Politice despre tribulatziile politice ale lui Turambar (ma rog: de parca era nevoie sa imi spuna ce si cum. Daca nici eu nu stiu, atunci cine? :p )

PD-L 29
PNL 26

PNTCD 1
PNG-CD -3

PIN -9
PC -10
UDMR -12
PSD -16

PRM -64

Ma rog. Putem discuta despre validitatea masurarii, a selectiei temelor de separatie ideologica, asa cum sunt ele adaptate la realitatea romaneasca (Rosia Gold Corporation, lustratia politica, religia in scoli, negocieri sindicale etc), cat si a asignarii de pozitie a partidelor pe fiecare din acesti itemi. E vorba de validitate si de putere de separare, cum ne'ar invata specialistii in facut scale (e o meserie grea, sa stiti, sa faci instrumente de masurare in social).

Insa simplul fapt ca cineva face asa ceva nu este decat de laudat. Chapeau bas, doamnelor si domnilor de la Institutul European pentru Democratie Participativa - Qvorum. Ma rog, nu stiu cat de Institut European sunteti domniile voastre, dincolo de sediul de garsoniera, ca denumiri de'astea grandioase mai stim noi si la altii, inclusiv la noi, insa orishicum. Au facut ceva, nu? Altzii stau pe margine si carcotesc.

Deci chapeau. Deci aplauze. Si duceti'va sa aflatzi cat de extremishti suntetzi in adancul sufletului vostru mic, negru si resentimentar.

:)

9 comentarii:

Anonim spunea...

Eu am ieşit penelist deşi nu pot să-i sufăr. Bine, afinităţi am cu PNL dar nu cu adunătura reală ci cu acel PNL ideal, inexistent.

Turambar spunea...

La mine a fost pe dos. Am iesit PD-ist, desi eu cu ei le am mai putin, si mai mult cu PNL-ul.

Deh. Asha e viata: indicii mint si nu spun adevarul.

:)

Anonim spunea...

mie mi-a ieşit:
PSD-27 PNTCD-8 PNG-CD-13
PC-17 PD-L-22 PNL5
UDMR2 PRM-53 PIN-16

sunt complet bulversată ... nu iese deloc aşa cum credeam sau ziceam sau gândeam.... dacă stau şi mă uit, constat că sunt pe la minus, cam toţi --- mă rog :(

Anonim spunea...

Ma intreb ce trebuie sa scrii ca sa iesi ca tre sa votezi cu PDL ?!? ;)

Ar fi mijto sa vezi rezultatele acestui test facut capilor diferitelor partide. Am avea mari surprize ! :)))))

Anonim spunea...

PSD 15
PNTCD -23
PNG-CD -13
PC 6
PD-L 15
PNL 29
UDMR -1
PRM -30
PIN -20 ]
ca si Bleen - un pnl-ist fara partid real! si ca o adevarata corcitura, nici urma de extremism (as infiinta scoli cu predare in romanes, cum am avut noi si ungurii, cu muuulte ore de romana).
merci pt link.

Anonim spunea...

PNL 47, PDL 17.
Ce chestie, e exact cum banuiam.

Turambar spunea...

Mai liberalilor... Ce cautatzi voi, pe net, mai imperialishtilor? La Londra cu voi. Marsh in Manhattan. Ducetzi'va la stapanii voshtri, mai shpionilor capitalishti shi decadentzi.

:)

Anonim spunea...

şi tu mă cerţi, măi :( :( :(

ce să mai zic: URÂCIOSULE

Turambar spunea...

shpionilor! imperialishtilor! iredentisthi decadentzi!

huoooo!

:) :) :)